Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ikedoo Institute

0
Ikedoo Institute
Ikedoo Institute

Adresa: Str.Popa Rusu nr.16 A, sector 2

Tel: 021.210.99.57, 0740.063.926

Web: www.ikedoo.com

 

Invatare cu ajutorul jocurilor, simularilor si povestilor, stimularea mintii in acelasi timp cu activitatile distractive. Asta este ceea ce promite Ikedoo, un proiect extrem de special si destul de putin intalnit in Romania. Convinsi ca faptele educa mai bine decat vorbele, cei din echipa Ikedoo pun la dispozitia celor mici o gama vasta de materiale de constructie de jucarie, de la caramizi pana la scripeti, grinzi si stalpi de rezistenta, cu ajutorul carora copiii pot asimila informatii complexe, isi pot dezvolta gandirea si simturile.

Experientele alaturi de Ikedoo contribuie la dezvoltarea increderii in sine a copiilor, a curajului, a gandirii independente, a puterii de intelegere, a inteligentei emotionale si a puterii de adaptare la lumea inconjuratoare.

In plus, cu ajutorul experientelor traite aici ei isi imbunatatesc abilitatile de organizare si conducere, se dezvolta armonios si natural intr-un mediu in care invata sa se adapteze la realitatea de zi cu zi pe care o traiesc.

Programele Ikedoo se adreseaza grupelor de varsta 3-6 ani si 6-12 ani, dar exista si programe special concepute pentru scoli si gradinite.

Astfel, pentru copii de 3-6 ani, sunt disponibile programele „Lumea de sub ape” si „Lumea de sub pamant”, ambele structurate pe cate 4 sedinte de 1 ora si jumatate. Pretul fiecarui astfel de modul este de 390 de ron de copil.

Daca nu stii inca ce este Ikedoo, sau daca nu stii cum va reactiona copilul tau in contact cu ei, aici ai parte si de o Lectie Demo, o singura sedinta ce dureaza o ora si jumatate si in care cei mici vor fi pusi in fara unor provocari foarte interesante. Urmatoarea astfel de lectie este programata pentru 20 februarie si costa 50 de ron.

Pentru juniorii de 6-12 ani au fost create programele „Geometria hands on”, „Constructii si Arhitectura”, precum si „Design si Inginerie”. Modulul „Geometria hands on” este structurat pe 20 de sedinte a cate o ora si jumatate si costa 270 de ron. Cursul de „Constructii si Arhitectura” are 25 de ore, structurate pe 10 sedinte a cate doua ore si jumatate. Pretul pe ora este de 35 de ron, sau 30 de ron daca se plateste integral. Modulul „Design si Inginerie” cuprinde 4 sedinte a cate doua ore, si costa 390 de ron.

Si pentru copii cu varste mai mari exista o Lectie Demo, in care vor face cunostinta cu echipa de la Ikedoo si vor intra in universul magic de aici prin cateva experiente noi. Lectia dureaza doua ore si costa 50 de ron.

Galerie Foto

  • Ikedoo Institute
  • Ikedoo Institute
  • Ikedoo Institute
  • Ikedoo Institute
  • Ikedoo Institute
  • Ikedoo Institute

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus