Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Matei Fun Club Tineretului sector 4

1
Matei Fun Club Tineretului sector 4
Matei Fun Club Tineretului sector 4

Adresa: Bulevardul Abatorului, vis-a-vis de Proenerg, sector 4, Bucuresti

Tel: 0744.155.266

Web: www.mateifunclub.ro

 

Cu siguranta una dintre cele mai inedite si mai speciale locatii de joaca pentru copiii din Bucuresti, Matei Fun Club exista si in sectorul 4, spre bucuria parintilor si a celor mici, care pot petrece aici timp de calitate.

Credeai ca loc de joaca inseamna doar o piscina cu bile, tobogane si instalatii cu tuneluri si trambulina? Ei bine, la Matei distractie inseamna mult mai mult de atat. La Matei este singurul loc din Bucuresti in care copiii pot experimenta distractia in autobuzul lui Scooby Doo si se pot transpune in atmosfera unuia dintre cele mai iubite seriale de desene animate din toate timpurile.

Tot aici exista si o mini insula a piratilor si o corabie, o zona de distractie in care cei mici se pot transforma in cavaleri medievali, dar si doua bancuri de lucru destinate fetitelor si baieteilor – unul pentru bucatarit, iar celalat pentru reparatii auto si nu numai. Nu lipsesc casutele pentru copii cu curte si tot arsenalul, o masina de inghetata vintage, iar unul din spatiile pe care copiii le vor adora este scena cu instrumente muzicale reale si in marime naturala, unde isi pot exersa calitatile, sub deviza “Copiii au talent”.

Locul de joaca Matei Fun Club Tineretului este deschis lunea intre orele 10.00 si 16.00, de marti pana vineri intre 10.00 si 20.00, iar sambata si duminica intre 10.00 si 16.00. Tarifele sunt de la 5 lei pentru o jumatate de ora pana la 20 de lei pentru intervale ce depasesc doua ore, dar exista si posibilitatea de a va face abonamente daca prichindelul devine dependent de distractia de la Matei.

Daca locuiti in sectorul 4 sau chiar daca locuiti in alte sectoare si va incumetati sa va chemati invitatii mai departe de zona lor de confort, nu veti regreta ca alegeti sa organizati petrecerea micutului dumneavoastra la Matei Fun Club, caci aici distractia este garantata.

In plus, copiii au parte de supraveghere atenta si de un meniu perfect, pe gustul lor. Petrecerile aici dureaza doua ore si jumatate, timp berechet pentru ca cei mici sa experimenteze toate zonele lor preferate.

Galerie Foto

  • Matei Fun Club Tineretului sector 4
  • Matei Fun Club Tineretului sector 4
  • Matei Fun Club Tineretului sector 4
  • Matei Fun Club Tineretului sector 4
  • Matei Fun Club Tineretului sector 4
  • Matei Fun Club Tineretului sector 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus