Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Parc Aventura Lucianca, Butimanu

0
Parc Aventura Lucianca, Butimanu
Parc Aventura Lucianca, Butimanu

Adresa: Sat Lucianca nr.151, Com.Butimanu

Tel: 0742.062.182, 0736.940.546

Web: www.aventuraparc.ro

 

Avebtura Parc Butimanu, cunoscut si ca Avebtura Parc Lucianca este destinatia numarul unul pentru destinatii sportive extreme outdoor pentru cei care locuiesc in Bucuresti si cauta un loc relativ aproape de casa pentru a se destinde si a face sport in acelasi timp.

Fie ei mici sau mari, vizitatorii care ajung la Aventura Parc Butimanu au la dispozitie o multime de atractii si mijloace de distractie. Daca ar fi sa enumeram numai cateva nu am putea sa nu ne oprim la cele 9 platforme de mini-golf, o atractie principala a locului si o distractie ideala pentru intreaga familie, complexul de joaca, castelul gonflabil Veverita, zonele de escalada in copaci (cu patru trasee – doua pentru copii peste 8 ani, unul pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani si unul pentru copii cu varste peste 10 ani), Traseul Dinozaurilor, la fel cum nu putem uita de zonele de tir cu arcul, ping-pong, badminton, mini-baschet, popice, mini-fotbal.

 

O atractie importanta este si zona peretului de escalada, la fel ca si zona de instructaj pentru escalada. Aici, atat copiii cat si cei cu varste mai mari vor putea incerca senzatii tari in conditii de deplina siguranta.

Mini gradina zoologica de la Aventura Parc Butimanu ii va pune pe cei mici fata in fata cu cateva specii interesante de animalute, pe care copiii le vor vedea intr-un mediu propice si vor invata sa le ingrijeasca.

 

La Aventura Parc se intra pe baza de bilet de intrare, in costul caruia sunt cuprinse toate atractiile din parc, cu exceptia celor cu taxa suplimentara. Copiii mai mici de 1 an au gratuitate, in timp ce pentru copii care au sub 1 metru inaltime biletul de intrare costa 30 de ron. Pentru copii cu varsta sub 14 ani pretul biletului este de 43 de ron, iar pentru adulti peste 18 ani, 53 de lei. De asemenea, exista si bilete Family, pentru 2 adulti si 2 copii, care costa 170 de ron.

 

La Butimanu se pot face atat vizite pe cont propriu, in familie sau in grup de prietenii, dar si iesiri de grup oganizate, cu gradinita sau cu scoala, in acest caz fiind disponibile doua module: Sport si indemanare in natura si Viata medievala, si se poate opta si pentru pachete in care cei mici beneficiaza si de o gustare sau o masa. De asemenea, la Aventura Parc se pot organiza si petreceri aniversare pentru cei mici.

Galerie Foto

  • Parc Aventura Lucianca, Butimanu
  • Parc Aventura Lucianca, Butimanu
  • Parc Aventura Lucianca, Butimanu
  • Parc Aventura Lucianca, Butimanu
  • Parc Aventura Lucianca, Butimanu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus