Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Parcul de Aventura Comana

0
Parcul de Aventura Comana
Parcul de Aventura Comana

Adresa: Str. Gellu Naum nr. 607

Tel: 0246.283.269

Web: www.parcaventuracomana.ro

 

Activitatile sportive in aer liber sunt unele dintre favoritele copiilor, iar mai nou zona din apropierea Bucurestiului, ofera suficiente oportunitati pentru cultivarea acestui gen de placeri. Unul dintre locurile predilecte pentru activitati sportive extreme din apropierea Bucurestiului, este Parcul de Aventura Comana, care desi nu este chiar foarte aproape de capitala, merita orice efort pentru a ajunge acolo si a te bucura de o distractie savuroasa alaturi de prieteni, familie si de copii.

 

Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator prin traversare sau catarare. Exista patru trasee pentru copii si trei trasee pentru adulti, a caror dificultate este progresiva, de la usor pana la dificil. De asemenea, cei pasionati de senzatii tari au la dispozitie si o tiroliana peste lac. Pretul pentru trei ore de distractie in Parcul de Aventura este de 50 de lei (incluzand aici si tiroliana pete lac). Doar tiroliana peste lac costa 10 lei de trecere. Tot la capitolul senzatii extreme trecem si zborul cu motoparapanta, care costa 150 de lei pentru 15 minute.

 

Desi parcul este o atractie in mod deosebit pentru cei care isi doresc sa incerce fie si pentru prima oara senzatiile tari, exista suficiente distractii si pentru cei cu preferinte mai comune. In Parc Aventura de la Comana se poate face si tir cu arcul sau se poate juca tenis (chiar si in nocturna). De asemenea, pentru explorarea zonei este posibila si inchirierea de bicicleta cu un trafic pe intreaga zi sau pe ora. Pentru cei pasionati de plimbari pe apa se pot inchiria si barci cu vasle, barci cu motor electric sau caiace, cu un loc, doua sau trei locuri. Si pentru momente de destindere, la Comana se poate si pescui.

 

Cat despre plimbarile prin imprejurimi exista trasurile cu cai, cu care puteti ajunge intr-o plimbare pana la Manastire, pana la Fantana cu Nuc, sau circuit complet Manastire - Fantana cu Nuc, pentru preturi intre 50 si 120 de ron.

Galerie Foto

  • Parcul de Aventura Comana
  • Parcul de Aventura Comana
  • Parcul de Aventura Comana
  • Parcul de Aventura Comana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus