Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Phoenix Aventura Parc (Cernica)

0
Phoenix Aventura Parc (Cernica)

Telefon : 021 270 81 72

Email : aventura@phoenixcernica.ro

Site: www.phoenixcernica.ro

Phoenix Aventura Parc este un parc de agrement si relaxare destinat tuturor celor pasionati de miscare in aer liber, indiferent de varsta. Pentru ca aici puteti incerca senzatiile tari si adrenalina provocata de jocurile sportive de paintball sau tirolienele, in conditii de maxima siguranta cu personal specializat.

 Phoenix Aventura Parc dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, iar siguranta este mereu pe primul loc. Fiecare traseu are o anumita treapta de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifica, astfel:

Doua trasee galbene : pentru copiii care au implinit 6 ani si incepatori.

Trei trasee verzi : de dificultate mica, cu diferite jocuri,  proiectate special pentru a va familiariza cu restul traseelor din parc, inaltimea nu depaseste 8 metri.

Un traseu albastru : de dificultate medie, inaltimea depaseste 10 metri, jocurile nu sunt foarte grele dar nici usoare, conditia fizica si tenacitatea incep sa-si spuna cuvantul pentru fiecare participant.

Un traseu rosu si un traseu negru : aici este nevoie de multa energie, o conditie fizica buna, tehnica, cat si vointa de a ajunge la final unde va puteti bucura de tiroliene de peste 80 de metri lungime la o inaltime mare.

Chiar si cei care nu s dau in vant dupa cataratul prin copaci sau tiroliene se pot distra in aceasta locatie. Zona Picnic a fost dotata cu 200 de module compuse din gratar si masa cu bancute, 3 puncte de colectare a deseurilor cat si 2 grupuri sanitare.

 

 

Galerie Foto

  • Phoenix Aventura Parc (Cernica)
  • Phoenix Aventura Parc (Cernica)
  • Phoenix Aventura Parc (Cernica)
  • Phoenix Aventura Parc (Cernica)
  • Phoenix Aventura Parc (Cernica)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus