Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ferma de lapte

0
Ferma de lapte

Adresa: Str. Sf. Gheorghe nr.20, Pantelimon, Ilfov
Tel: 0729.112.945 (Sorin Petcu)
Web: www.fermadelapte.ro


O locatie mai degraba educativa decat de distractie si un loc din care cei mici au o multime de lucruri de invatat, Ferma de Lapte aduce adevarate beneficii si in ceea ce priveste alimentatia copiilor. 

Amplasata tot in imediata proximitate a Bucurestiului, in orasul Pantelimon, Ferma de Lapte tine - ca si Ferma Animalelor - tot de Agroindustriala Pantelimon SA, sau Ferma Pantelimon. 

Locul mai este cunoscut si sub numele e Ferma Doctorului Petcu pentru ca acesta este numele de care se leaga succesul acestei locatii atat ca importanta destinatie pe harta alimentatiei sanatoase cat si ca o locatie de interes pentru familiile cu copii. Cei mici vor putea vedea aici toate vacutele, vor intelege care este drumul parcurs de laptic de la sursa pana ce ajunge in paharul sau in cana lor de acasa si de ce trebuie sa fie parcurse aceste etape. 

De asemenea, locatia este importanta pentru ca vine ca punct principal de unde bucurestenii care ajung aici, dar si locuitorii din jurul Bucurestiului, isi pot achizitiona de aici lapte de vaca, de foarte buna calitate, de la dozator, in conditii de igiena totala, desi este un lapte muls in urma cu doar cateva ore. 

Ferma de Lapte nu este o noutate in zona Bucurestiului, ci este o ferma care si-a deschis portile in anul 1973, cu 500 de vaci gestante Holstein din Danemarca. In prezent, Ferma de Lapte produce peste 5000 de litri de lapte pe zi, respectand toate standardele europene in materie si fiind complet controlat din punct de vedere microbiologic. Ferma de Lapte este deschisa de luni pana duminica, intre orele 7.00 si 20.00

Localizare

Galerie Foto

  • Ferma de lapte
  • Ferma de lapte
  • Ferma de lapte
  • Ferma de lapte

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus