Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Pe locuri, fiți gata, ambalați motoarele…CONCURS! Înscrie-te și poți câștiga produse “Cars / Mașinuțe”

24
Pe locuri, fiți gata, ambalați motoarele…CONCURS! Înscrie-te și poți câștiga produse “Cars / Mașinuțe”
Ce copil nu-l îndrăgește pe Fulger McQueen?! Și, pentru că și nouă, adulților, ne plac mașinuțele, vă provocăm la un CONCURS, indiferent dacă prichindeii tăi sunt băieței ori fetițe! Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga produse “Cars / Mașinuțe”. Detalii, în cele ce urmează…

În luna iunie, Fulger McQueen şi prietenii lui revin în prim plan în 6 noi scurt metraje la Disney Channel şi pe Youtube/DisneyRomania, numite Racing Sports Network. Telespectatorii canalului TV vor putea viziona astfel cele mai amuzante secvenţe din peliculele Disney/Pixar de mare succes: “Maşini”.

Un prilej tocami bun pentru un CONCURS tare simpatic!

“Care este scurt-metrajul preferat  al copilului tău din seria  Racing Sports Network?”.

Lasă în comentariile acestei pagini răspunsul tău și poți câștiga următoarele premii:

  • 1 set de joacă   • 1 tir 
  • 1 mașină cu suntete + 1 carte “Mașini 3 – Biblioteca Ilustrată”
*Notă: Pozele sunt cu titlu informativ (de exemplu, tirul are în dotare decât o singură mașină). 

UPDATE:

Câștigătorii concursului sunt Crina Tănase (un set de joacă), Grigorie Marius (un tir) și Mirela Paven (1 mașină cu sunete + o carte "Mașini 3 - Biblioteca Ilustrată"). Pentru a intra în posesia premiului, câştigatorii au obligaţia de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Perioada de desfăşurare a concursului este 6 – 14 iunie, urmând ca în data de 15 iunie să extragem prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org  cei 3 câştigători. Numele acestora vor fi făcute public în acest articol.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigatorii au obligaţia de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Sunteți gata? Pe locuri, ambalați motoarele și... ne vedem la Finish!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus