Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN

7
CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN
Mesaj către toți copiii talentați! Cartoon Network, singurul post de televiziune care promovează numai animație, deschide oficial concursul Atelierele Imaginației Cartoon Network. Canalul îşi propune să susțină tinerele talente și să le ofere premii care să îi ajute în dezvoltarea talentului pe care îl au.

Ca parte a Atelierelor Imaginației Cartoon Network, portal online unde cei mici pot învăţa cum se realizează desenele animate preferate, concursul îi încurajează pe copiii cu vârsta între 6 și 14 ani să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animații.  

Cartoon Network a încurajat întotdeauna tinerele talente, al căror număr a crescut semnificativ în ultimii ani. Mai mult decât atât, în studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucrează o mulțime de tineri talentați, care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate în întreaga lume. Acest lucru, dar şi faptul că telespectatorii CN trimit foarte des creațiile lor au reprezentat un motiv în plus pentru a le face cunoștință fanilor Cartoon Network cu minunata lumea din spatele desenelor animate.

Patricia Hidalgo, Senior Vice Președinte, Chief Content și Creative Officer Cartoon Network a declarat: “Primim foarte des desene și idei de scenarii de la fanii Cartoon Network care se inspiră din serialele noastre, de aceea ne-am dorit să realizăm un loc unde să le încurajăm creativitatea uimitoare. Atelierele Imaginației Cartoon Network reprezintă locul unde cei mici pot să învețe, de unde se pot inspira, unde se pot distra și unde pot fi ei înșiși. Pentru noi, a fi diferit înseamnă a fi unic. Mai mult, prin acest concurs, copiii pot câștiga super premii să îi ajute să dea viață creațiilor. Suntem tare nerăbdători să vedem cât de creativi sunt.”

Artiștii și realizatorii, printre care Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball), Rebecca Sugar (Steven Univers), dar și mulți alții, îi vor însoți pe cei mici în călătoria lor prin website-ul dedicat acestui proiect, unde vor găsi sfaturi și trucuri cu privire la modalitățile de realizarea a propriilor personaje, animații și scenarii. Astfel, cei mici se vor putea bucura de o gamă variată de activități, printre care elemente grafice de desenat, de colorat, muzică, scenarii, efecte speciale, elemente de voce, grafică pentru mișcare și animație – punându-le la dispoziție cele mai bune echipamente pentru a începe să lucreze la propriile desene.  

Copiii vor avea posibilitatea de a-și înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animație. Marii câştigători ai celor trei categorii vor primi câte o tabletă UTOK 1005D, iar câştigatorii locurilor doi şi trei vor fi premiaţi cu tablete UTOK Hello 7D.

Concursul se desfăşoară în perioada 15 septembrie - 1 noiembrie 2015. Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul https://www.imaginationstudios-competition.cartoonnetwork.ro

Galerie Foto

  • CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN
  • CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus