Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Fiul unui artist roman vrea sa devina „Next Star”

0
Fiul unui artist roman vrea sa devina „Next Star”
In cea de-a treia editie a emisiunii, care va fi difuzata pe 2 octombrie la Antena 1, fiul unui indragit artist roman vrea sa demonstreze prin forte proprii ca are toate calitatile pentru a deveni „Next Star”.

Pustiul tine sa ii convinga pe jurati de talentul lui si nu isi dezvaluie numele de familie pana cand nu isi sustine momentul artistic. Mai mult decat atat, nici atunci cand a venit la preselectii nu a spus cine este tatal lui.

Momentele artistice se impletesc cu cele amuzante in editia de maine seara a emisiunii „Next Star”. Dan Negru le tot reaminteste celor cinci membri ai juriului ca sunt nascuti in secolul trecut, spre deosebire de mai toate talentele care vin in emisiune. Pentru ca vrea sa vada cati dintre cei mici stiu ce este un sifon, un walkman, un reportofon sau un magnetofon, prezentatorul emisiunii le aduce in platoul de la „Next Star”. Testul starneste nostalgia Mariei Carneci, care isi aminteste ca cele mai frumoase ceaiuri dansante la care a mers erau cele la care se asculta muzica la magnetofon.

Tot in cea de-a treia editie a emisiunii, Connect-R gusta pentru prima data melci, pregatiti de un bucatar renumit: Joseph Hadad, cel care vine pentru a-i face o surpriza gastronomica unei concurente indragostite de tot ceea ce tine de viata pariziana.

Galerie Foto

  • Fiul unui artist roman vrea sa devina „Next Star”
  • Fiul unui artist roman vrea sa devina „Next Star”

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus