Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

30.000 de copii au sunat la Gașca Zurli, în a doua zi de Paște

0
30.000 de copii au sunat la Gașca Zurli, în a doua zi de Paște
Gașca Zurli le-a oferit copiilor un altfel de Paște. În a doua zi de sărbători, personajele Zurli au vorbit cu copii din toate colțurile României și din diaspora, într-o ediție specială – Alo, Zurli?, transmisă live pe facebook și YouTube. Timp de 2 ore, cei mici au putut vorbi la telefon cu Fetița Zurli, Truli, Vrăjimăturica, Tanti Prezentatoarea, Lulu și Mulțumesc.

La un capăt al firului au fost copii din toate colțurile țării și din afara României, iar la celălalt personajele pe care ei le iubesc. Reacțiile au fost pe măsură, de la pitici care, de emoție, nu mai puteau scoate un sunet la auzul vocii Fetiței Zurli, la strigăte de fericire că au reușit să vorbească cu Truli, cu Vrăji și celelalte personaje. 


În cele 2 ore ale transmisiunii, Tanti Prezentatoarea și-a luat rolul de mesager al iubirii și bucuriei, iar în micile pauze le-a făcut surpriză după surpriză celor din Gașcă. Au făcut concurs de ciocnit ouă roșii, iar Rilă Iepurilă a venit în sufrageria Zurli și i-a ținut activi pe cei mici. Alături de Rilă, au venit rând pe rând Economida Și Șervețel, prieteni vechi ai Găștii pe care copiii îi știu din spectacolele Zurli. S-a cântat, s-a și dansat, dar cel mai mult s-a vorbit la telefon, continuu. 
Nu știu dacă a mai făcut cineva asta în România , dar știu sigur că nimeni, în lume, nu a mai făcut asta în vreme de pandemie, cu resurse minime, cu o mână de oameni și mult entuziasm. Dorința noastră de a le face o sărbătoare frumoasă celor mici a fost mai importantă decât lipsa resurselor tehnice. Bucuria copiilor care și-au auzit personajele preferate, la celălat capăt al firului, a fost fantastică. Vă mulțumim pentru prietenie, înțelegere și iubire. Le mulțumim partenerilor noștri care au susținut inițiativa Zurli: BCR, Oral B, Caroli, Aqua Carpatica și, nu în ultimul rând, Orange România., a transmis Mirela Retegan, fondatorul Zurli. 


Telefonul iubirii, așa cum i-a spus Mirela Retegan, este o ințiativă curajoasă de a face lucruri frumoase pentru copiii români de pretutindeni în vremuri în care cei mici stau doar în casă. La ediția de ieri, peste 200.0000 de oameni intrat pe contul de facebook Gașca Zurli, în timpul live-ului, dar și pe canalul Zurli de YouTube care numără peste 1,3 milioane de abonați.


Pentru Mirela Retegan și Gașca Zurli aceasta a fost o primă încercare, urmând ca povestea să se reia în viitor. Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus