Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Adela Popescu a slăbit 10 kg într-o lună de la naşterea celui de-al doilea băiețel

0
Adela Popescu a slăbit 10 kg într-o lună de la naşterea celui de-al doilea băiețel
De mai bine de o lună, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV experimentează ipostaza de mămică de doi băieți. Recent, Adela a povestit pe blogul ei cum se descurcă alături de soțul ei, Radu Vâlcan, cum se acomodează Alexandru, frăţiorul mai mare, dar şi cum e Andrei, mezinul familiei. În plus, actrița le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram că a slăbit 10 kilograme de când a născut. Care este secretul ei?

Adela Popescu a acumulat în timpul sarcinii cu cel de-al doilea băiețel 17 kilograme. Între timp, la doar o lună și un pic de la naștere, a slăbit 10 kilograme. Actrița  a împărtăşit cu fanii săi de pe Instagram  două fotografii cu cântarul, demonstrând astfel evoluţia ei în doar o lună de când a devenit mamă a doua oară.





Aceasta n-a dezvăluit dacă a făcut ceva în mod special la această sarcină, însă judecând că la prima sarcină a topit acelaşi număr de kilograme, într-o perioadă asemănătoare. Probabil e vorba de un metabolism bun, nopţi nedormite şi eforturile depuse în toată această perioadă!

Recent, Adela le-a arătat fanilor săi şi o fotografie inedită, în care apare alături de cei doi fii ai ei, dezvăluind că a plecat în prima vacanţă în formulă de 4, la munte. 




Foto: Instagram; Facebook


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus