Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară! Fetiță sau băiețel?

0
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară! Fetiță sau băiețel?
Vedeta de televiziune va deveni mamă pentru a șasea oară și a făcut primele declarații despre sarcină, în revista Unica, din luna mai 2019. În cadrul interviului, vedeta a dezvăluit ce sex are viitorul bebeluș și ce nume s-au gândit părinții să poarte.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, povestește Anca pentru revista Unica. Anul trecut, Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă. Soția lui Adi Sînă nu s-a refăcut complet și este la fel e activă în continuare, implicându-se în diverse proiecte. „Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea potrivit Viva!. 

Cel de-al şaselea copil al cuplului va fi o fetiţă, pe care o vor boteza Leeah.”Probabil o va chema Leeah. Ne-am gândit să fie în acelaşi registru biblic”, a declarat Anca Serea pentru Unica. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus