Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Băiețelul Adelei Popescu, topit după chitară. Alexandru nu renunță la instrument nici când este alăptat

0
Băiețelul Adelei Popescu, topit după chitară. Alexandru nu renunță la instrument nici când este alăptat
Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar când mama este actriță și cântăreață... Este și cazul Adelei Popescu, al cărei băiețel, Alexandru, se pare că i-a moștenit talentul muzical. Prichindelul în vârstă de 1 an și 5 luni este atras de chitară atât de tare încât nu renunță la instrumentul în miniatură nici măcar când este alăptat.

Încă nu face vocalize, însă Alexandru, băiețelul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan este atras de muzică. Mai precis, de un instrument anume: chitara. Într-o postare pe blogul său personal, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV povestește despre pasiunea juniorului său:

“De ziua mea, aşa cum v-am povestit, am fost la munte cu familia. Casa pe care am închiriat-o avea şi un echipament pentru sesiuni live. Un microfon, o staţie şi două boxe. Toate perfecte pentru chitara lui Bobo. Aşa că sâmbătă la micul dejun beam cafeluţa şi ascultăm recitalul fratelui mai mare. Bineînţeles că am cântat şi eu, şi Natalita, şi Coco şi tati. Special în această poveste este faptul că Alexandru, cât timp a cântat Bobo, aproximativ 20 minute, nu s-a mişcat din faţa lui. S-a aşezat ca atras de un magnet la o distanţă de un metru şi acolo a stat înmărmurit 20 minute.

Lucru posibil doar când doarme. Ştiţi ce zic. Pe toţi ne-a impresionat. Credeţi-mă, momentul a fost chiar special. La câteva zile după a şi primit din partea naşei mele o chitară în miniatură.

Iar din acel moment…nu aveţi idee!!! Efectiv face baie, mănâncă, merge în parc, la culcare, suge, numai şi numai cu chitara în braţe. De asemenea se opreşte ca hipnotizat când la tv apare vreun cântăreţ cu instrumentul în mână”.


Prichindeii voștri ce talente au? Și de la vârstă au început să și le manifeste?

Foto: Facebook


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus