Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Boomerang Playtime, o nouă aplicație gratuită pentru copii

0
Boomerang Playtime, o nouă aplicație gratuită pentru copii
Boomerang lansează Boomerang Playtime – o nouă aplicație pentru copii și părinții lor, încurajându-i să experimenteze cele mai iubite desene animate de la Boomerang într-un mediu jucăuș, interactiv, plin de jocuri și de videoclipuri captivante.

Aplicația include aproximativ 50 de jocuri uimitoare și 70 de videoclipuri distractive de care copiii se pot bucura. Aceștia pot selecta dintre 12 desene animate cu care să interacționeze, incluzând personajele preferate din cele mai îndrăgite emisiuni, precum „Tom și Jerry se dau în spectacol”, „Scooby Doo și cine crezi tu?!”, „Looney Tunes” și multe altele. Părinții pot controla setările și pot afla mai multe despre marca Boomerang din Zona Părinților, accesibilă numai prin validarea vârstei, făcând din Boomerang Playtime un spațiu sigur pentru copii. Pot viziona videoclipuri, juca jocuri, rezolva puzzle-uri și pot deveni creativi prin activități de desen și pictură.

Aplicația oferă două moduri – în Modul de Vizualizare Standard, copiii pot viziona și se pot bucura de conținut, în timp ce Modul de Poveste Interactivă le permite să interacționeze cu personajele lor preferate de pe ecran și să urmeze ce vor face în continuare. Copiii își pot salva conținutul preferat pentru acces ușor într-o secțiune separată din aplicație. Este disponibil un Mod Offline, astfel încât să se poată juca chiar și atunci când nu există Wi-Fi sau lățimea de bandă este limitată. Aplicația este 100% gratuită, fără achiziții în aplicație.

Boomerang Playtime este gratuit și este disponibil pentru descărcare acum din App Store și Google Play. 

 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus