Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cabral se pregătește să devină din nou tătic! Cum a fost anunțată marea veste?

0
Cabral se pregătește să devină din nou tătic! Cum a fost anunțată marea veste?
Bucurie mare în familia vedetei PRO TV! După 7 ani de mariaj şi 10 de relaţie, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, aşteaptă primul lor copil.

La 40 de ani, Cabral se pregătește să devină din nou tătic! Veste a fost dată într-un mod original și haios, în stilul lor caracteristic, pe blogul Andreei. 

Bucurie mare pentru cel mai haios cuplu din showbiz! Cabral (40) şi Andreea Ibacka (32) au anunţat că vor deveni părinţi.


„Ta-daaa!

Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, așa cum mă trezesc în fiecare dimineață a ultimelor luni. Ce voiam să vă zicem:




După câte se pare, actriţa e însărcinată deja în câteva luni, dar a preferat să ţină vestea secretă. Cât despre prezentatorul show-ului televizat „Ce spun românii?” de la PRO TV, acesta este nespus de fericit că gaşca de acasă se măreşte, chiar dacă a confirmat vestea în stilu-i caracteristic: „Ăăă, da!”.

Băiețel? Fetiță? Încă nu au făcut dezvăluiri, dar am putea spune că cei doi vor aștepta un băiețel, dacă studiem cu atenție poza "anunțului": scaunul de ma;in[ are culoarea... albastră!

Andreea (fostă Pătraşcu) şi Cabral Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2008 s-au căsătorit în 2011. Cabral mai are o fiică adolescentă, Inoke (16), din mariajul cu Luana Ibacka.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus