Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

CONCURS “Hai la masă!” cu Gașca Zurli! Câștigă o invitație pentru 4 persoane la spectacolul din București

14
CONCURS “Hai la masă!” cu Gașca Zurli! Câștigă o invitație pentru 4 persoane la spectacolul din București
Gașca Zurli vrea să transforme în această toamnă expresia “Hai la masă!” dintr-un motiv de nemulţumire pentru copii, într-unul de fericire. Pentru că mesele în familie pot să fie magice! Tocmai de aceea au plecat în turneu prin țară. Dacă vrei să câștigi o invitație pentru 4 persoane pentru spectacolul care va avea loc în București, pe 25 octombrie, participă la concursul nostru!

Gașca Zurli a plecat în turneu! Cele mai îndrăgite persoanaje din România ajung în aceasta toamnă în 10 orașe din țară, cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!".

Gașca Zurli prezintă în premiera națională spectacolul "Hai la masă!", o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli.

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. "Hai la masă!" demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cât mănâncă.

Cu siguranță, prichindeii tăi vor să-l cunoască pe Bucătărașul Zuri! Participă la CONCURSUL nostru și poți câștiga o invitație pentru 4 persoane la spectacolul din București, care va avea loc pe 25 octombrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19.00.

Ce trebuie să faci? 

UPDATE: Câștigătoarea concursului nostru este BARBU LAURA! Felicitări! Pentru a intra în posesia invitației te rugăm să ne trimiți un mesaj la contact@kidmagia.ro cu datele tale personale: nume complet, adresa și numărul de telefon. Restul detaliilor le vei primi ulterior.

Spune-ne în comentarii care sunt fructele și legumele la care juniorul tău strâmbă din nas! Și cum ai reușit să-l convingi să le consume… Înscrierile se fac până pe 20 octombrie, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, cu ajutorul random.org, numele său fiind anunţat în cadrul acestui articol.

Baftă! 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus