Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Decizie surprinzătoare! Fetița lui Pink, în vârstă de 6 ani, vrea să se căsătorească cu o femeie

0
Decizie surprinzătoare! Fetița lui Pink, în vârstă de 6 ani, vrea să se căsătorească cu o femeie
Celebra cântăreață este renumită pentru felul în care își educă cei doi copii în spiritul valorilor precum acceptarea diferențelor culturale și a tuturor orientărilor sexuale. Într-un interviu recent, Pink a vorbit despre fiica ei de șase ani și despre o întâmplare care a avut-o drept protagonistă pe aceasta.

Mamă a doi copii, fetița Willow în vârstă de 6 ani și băiețelul Jameson care va împlini 1 an peste o lună, artista de origine americană are o viziune deschisă asupra aceptării diferențelor culturale, religioase și sexuale. Și, pentru că își dorește să aibă niște copii lipsiți de prejudecăți, Pink îi încurajează să își exprime deschis punctele de vedere, chiar dacă aceste ar putea părea controversate pentru unii oameni. 

"Trăim într-o gospodările lipsită de etichete și de prejudecăți", au fost cuvintele lui Pink. "Săptămâna trecută fiica mea a venit la mine  și mi-a spus că dorește să se căsătorească cu o femeie din Africa. Apoi mi-a spus că mă va învăța să gătesc mâncare africană și că ele două vor sta la mine atât timp cât va dura construirea casei lor", a adăugat Pink, potrivit dailymail.co.uk.

De altfel, în luna august, cântăreața a ținut un discurs impresionant pentru fiica sa care îi spusese că se considera "cea mai urâtă fetiță pentru că arată precum un băiat cu părul lung". "Fata mea, ești frumoasă. Oamenii râd și de mine și îmi spun că sunt prea masculină sau că vorbesc pre gălăgios, dar nu mă vezi lăsându-mi părul să crească sau modificându-mi corpul. Noi, fetița mea, nu ne vom schimba, ci îi ajutăm pe alții să se schimbe pentru a putea accepta toate tipurile de frumusețe", a fost discursul lui Pink.

Foto: Facebook


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus