Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Dove Cameron, tribut emoțional lui Cameron Boyce pe Instagram

1
Dove Cameron, tribut emoțional lui Cameron Boyce pe Instagram
La câteva zile după vestea tragică a morții lui Cameron Boyce, unul dintre starurile producțiilor Disney Channel "Jessie" și "Descendenții", Dove Cameron i-a adus acestuia un tribut emoțional pe Instagram, prin intermediul unui video, împărțit în șase părți. Actrița din “Descendenții” a explicat de ce a așteptat să vorbească despre moartea prietenului ei , mai ales pe social media.

"M-am simţit cu adevărat ciudat în a posta despre Cameron pe social media, pentru că am fost extrem de afectată pentru că această pierdere este una personală și privat, în primul rând, iar social media este opusul", a spus interpreta lui Mel din “Descendenții”. 

"Ultimele 72 de ore au trecut ca două săptămâni şi le-am petrecut în încercarea de a-mi pune gândurile şi sentimentele în cuvintele potrivite care ar putea comunica despre tot ceea ce simt", a mai spus Dove.



Cauza morții lui Cameron Boyce

Actorul american Cameron Boyce, star al producțiilor Disney Channel "Jessie" și "Descendenții", care a murit la vârsta de 20 de ani, în somn, după convulsii cerebrale, suferea de epilepsie, relatează Mediafax citând tmz.com.

Cameron Boyce a fost descoperit inconștient de colegul său de apartament, duminică, iar medicii chemați la fața locului au încercat fără succes să îl resusciteze.

„Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care făcea tratament”, a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului, într-un comunicat dat publicității duminică.

Surse au declarat pentru platforma de știri mondene tmz.com că Boyce suferea de epilepsie, boală care, însă, nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes.


► Citește și DISNEY CHANNEL a lansat teaserul pentru "DESCENDENȚII 3"


Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia "Grown Ups" (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel "Jessie" (2011 - 2015).

A devenit cunoscut și cu rolul din "Descendants", serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus