Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Drame preșcolare în noi episoade din serialul „Grădinița Dramei Totale”

0
Drame preșcolare în noi episoade din serialul „Grădinița Dramei Totale”
Începând cu 13 septembrie, personajele pline de energie din „Grădinița Dramei Totale” revin în noile episoade din sezonul doi cu și mai multe aventuri. Episoadele mult așteptate vor prezenta noii eroi ai seriei originale, dar la vârsta preșcolară. Distractiva animație va fi difuzată zilnic la Cartoon Network, de la ora 14.10.

Ne-am aștepta ca, într-o grădiniță plină de copii care într-o zi vor deveni vedetele unui reality-show, acești năzdrăvani să fie personajele care vor provoca cea mai mare dezordine. Dar noile episoade ale seriei animate „Grădinița Dramei Totale” demonstrează că un îngrijitor de grădiniță poate provoca la fel de mult haos! Norbert Hatchet decide să-și realizeze visul neîndemplinit și să se alăture unei formații muzicale. 

Mai mult decât atât, Norbert va reveni la jocul său preferat pe calculator, dar va folosi un cod pentru a-l face mai ușor de parcurs. Totul va fi un dezastru și doar preșcolarii pot remedia situația! Personajele principale din „Grădinița Dramei Totale” sunt o echipă de copii cu caractere diferite și temperamente unice, cum ar fi Owen, bun la suflet și mereu prietenos, și Courtney, hotărâtă, care este favorita profesorului și căreia îi place să fie lider. Aventurile lor nu vor lipsi în premiera noilor episoade ale seriei. 

Premiera noilor episoade din seria „Grădinița Dramei Totale” are loc luni, 13 septembrie, la 14:10 la Cartoon Network.

Serialul va fi difuzat zilnic. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus