Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Fără cadouri de Crăciun! Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu le vor dărui nimic copiilor

0
Fără cadouri de Crăciun! Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu le vor dărui nimic copiilor
Anul acesta, sub bradul din casa celebrilor actori Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu vor fi cadouri. Moș Crăciun nu va lăsa nicio jucărie celor doi copii ai cuplului, Wyatt (3 ani) și Dimitri (1 an). Mila a explicat într-un interviu pentru E!News de ce au luat această decizie.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au decis că cei doi copii nu vor primi anul acesta de Crăciun şi au cerut şi bunicilor să le respecte decizia. Care este motivul pentru care Moș Crăciun nu va ajunge anul acesta la reședința lor din apropiere de Santa Barbara? Cei doi actori nu îşi doresc să aibă copii răsfăţaţi, ci din contră, îşi doresc că aceştia să nu se gândească la Crăciun doar pentru cadouri. Actriţă a declarat pentru E!News că nu le vor dărui nimic fetiţei în vârstă de 3 ani, Wyatt,  şi fratelui acesteia în vârstă de 1 an, Dimitri.

„Am impus regulă (fără cadouri) anul acesta, deoarece atunci când copiii sunt mici, acestea nu pea contează. Anul trecut când am sărbători Crăciunul, Wyatt avea 2 ani şi a fost prea mult. Nu i-am dăruit noi nimic, ci bunicii. Copilul nu mai apreciază un singur cadou. Ei nu ştiu la ce să se aştepte, ci doar aşteaptă lucruri”, a povestit Mila.

Totodată, actrița a povestit în timpul interviului și despre tradiţiile de Crăciun din copilăria ei. „Vin din Rusia comunistă, unde nu ai voie să fii fericit, aşadar tradiţiile de sărbători sunt ‘fii linistit’. Venind în America am realizat că de fapt Crăciunul are ceva magic”, a spus Mila.

Ce părere aveți despre decizia celor doi?

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus