Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Fetitele Powerpuff se intorc in august la Cartoon Network

0
Fetitele Powerpuff se intorc in august la Cartoon Network
Simpaticele personaje revin la Cartoon Network intr-un episod special nou-nout! Alaturi de vocile originale ale serialului – Catherine Cavadini, Tara Strong, E.G. Daily, Roger L. Jackson, Tom Kane si Tom Kenny – din distributie face parte si legendarul me

 „Ceva dulce, ceva acrisor si ceva fermecator, la care a fost adaugat din geseala inca un element: Elementul X” sunt ingredientele din care au fost create Blossom, Bubbles si Buttercup, faimoasele fetite Powerpuff. Serialul, creat de Craig McCracken si premiat la Emmy®, aniverseaza 15 ani de la aparitie prin lansarea unui episod nou. Cele trei eroine trebuie sa salveze acum nu doar orasul Townsville, ci intreaga lume – si asta inainte de ora lor de culcare! Episodul special „Dance Pantsed” (Dans cu pantalonii in vine) va avea premiera in Romania in luna august a acestui an.

Vocile sunt interpretate de actorii care au colaborat si la serialul original: Catherine Cavadini – Blossom, Tara Strong – Bubbles, E.G. Daily – Buttercup, Roger L. Jackson – Mojo Jojo, Tom Kane – Profesorul Utonium si Tom Kenny – Primarul, iar invitat special este Ringo Starr, in rolul lui Fibonacci Sequins, extravagantul matematician din Townsville. Mai mult, Ringo Starr va interpreta si un cantec original, „I Wish I Was A Powerpuff Girl” (As vrea sa fiu o fetita Powerpuff).

In noul episod, Mojo Jojo rapeste un matematician, o cantareata de opera si un bursuc pentru a fura Elementul X si pentru a pune stapanire pe Townsville. Dar cand fetitele Powerpuff ii dejoaca planurile, Mojo Jojo inventeaza un joc video pentru a le controla mintea si a-si indeplini scopul malefic. Profesorul Utonium trebuie sa le vina in ajutor, dar va fi nevoit sa-si retraiasca trecutul de dansator pentru a le salva pe fetitele Powerpuff.

 

„Dance Pantsed” este produs de Studiourile Cartoon Network in colaborare cu Passion Pictures din Marea Britanie. Art director este Kevin Dart, iar regia e semnata de Dave Smith.

Galerie Foto

  • Fetitele Powerpuff se intorc in august la Cartoon Network
  • Fetitele Powerpuff se intorc in august la Cartoon Network
  • Fetitele Powerpuff se intorc in august la Cartoon Network

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus