Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Insula Monștrilor, un nou serial original Cartoon Network

0
Insula Monștrilor, un nou serial original Cartoon Network
Începând de luni, 09 august 2021, copiii vor face cunoștință cu Jan și Dean în noul serial Cartoon Network, „Insula Monștrilor”. Vor cunoaște monștrii insulei Iki-Iki și se vor distra alături de protagoniști.

Insula Monștrilor urmărește aventurile înfricoșător de amuzante ale fraților pasionați de surf, Jan și Dean. Bucurându-se de o vacanță de vară fără sfârșit, ei se distrează pe insula Iki-Iki, petrecând împreună cu unchiul lor și o grămadă de monștri răutăcioși, în căutare de fiori. 


Ce vor face Jan și Dean?

Împreună cu noii lor prieteni diabolici, ei dezvăluie misterele unei legende locale de surf și îi împiedică pe băieții răi să le distrugă distracția. Monster Beach este mult mai distractiv decât o escapadă tipică tropicală. La urma urmei, viața este o adevărată aventură când prietenii tăi sunt monștri! 

Într-unul dintre episoade, doi lei de mare singuratici vor vizita, de asemenea, plaja. Vor cere ajutor locuitorilor insulei, convingându-i că sunt săraci. Gata întotdeauna să ajute, Amfibia se va grăbi în salvarea animalelor. Eroina nu știe că acești nou-veniți vicleni vor doar să se bucure de lux.

Premiera serialului Insula Monștrilor are loc luni, 9 august, la 13:40 și continuă zilnic, până pe 20 august. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus