Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Insula Taberei de Vară, un nou sezon la Cartoon Network!

0
Insula Taberei de Vară, un nou sezon la Cartoon Network!
Din 21 august 2021, Oscar și prietenul său cel mai bun, Aricel, continuă aventurile în sezonul 3 din Insula Taberei de Vară. Copiii vor vedea ce noi peripeții îi așteaptă pe Susie și pe restul prietenilor de pe Insulă.

Departe de părinți, cei doi prieteni trebuie să-și adune tot curajul să se aventureze în misterele și minunile acestei tabere magice în care consilierii taberei sunt vrăjitoare, caii devin unicorni, iar monștrii trăiesc sub pat. Nu toate taberele oferă posibilitatea de a înota în piscină cu un rechin care vorbește, de a se târâ sub pat într-un univers diferit sau de a se împrieteni cu luna, dar pe Insula Taberei de Vară se poate întâmpla orice.

Eroii din „Insula Taberei de vară” se întorc în al treilea sezon al serialului. De data aceasta, creatorii prezintă și povești care au loc în afara insulei magice.

Susie și Ramona au o misiune importantă. Ele sunt singurele care pot salva New York-ul de o ciumă care afectează creaturi magice care dispar misterios din tot orașul. Pentru a afla cauza problemei, ei vor începe să investigheze. 


Despre serial

Insula Taberei de Vară  îi urmărește pe Oscar și pe cel mai bun prieten al său, Aricel, care sosesc pe Insula Taberei de Vară. Aceștia își dau seama repede că o tabără obișnuită nu are supraveghetoare vrăjitoare, extratereștri și copaci vorbitori.

Premiera sezonului 3 din Insula Taberei de Vară are loc sâmbătă, 21 august 2021, la 14:35 și continuă în fiecare sâmbătă, până pe 4 septembrie.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus