Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Irina Rimes, invitat surpriză în serialul „Aventurile Fraților Urși”

0
Irina Rimes, invitat surpriză în serialul „Aventurile Fraților Urși”
Din 15 octombrie, de luni până vineri, de la 16:55, cei mai simpatici urși se reîntorc la Cartoon Network în noi episoade „Aventurile fraților urși”, dar și cu o surpriză pentru fanii lor din România.

Cântăreața și compozitoarea Irina Rimes va fi vocea personajului Estelle din îndrăgita animație: „Estelle este o cântăreață, dar, spre deosebire de mine, ea este o divă. Eu nu sunt o divă, eu sunt o femeie – copil  care iubește să facă muzică. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm să dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineți din ultimele luni, m-am distrat copios. Ce e interesant e că în 2015 am văzut trailerul acestui serial și m-a prins povestea urșilor încă de atunci. Dar să-mi fie mie dat vreodată să dublez vocea unui personaj din această animație, la asta nu m-aș fi gândit! Interesant cum se întorc lucrurile”, declară Irina. 


Recunoaște că și-a dorit dintotdeauna ca într-un fel sau altul să facă parte din lumea desenului animat, pentru că se simte apropiată de cei mici, dar și datorită personalității ei copilăroase: „M-am gândit că voi face parte dintr-o animație, doar că nu știam cum. Iată că visul meu s-a împlinit odată cu dublarea rolului Estellei din «Aventurile fraților urși» de la Cartoon Network”, continuă cântăreața. 


Acum nu mai are timp să se mai uite la serial pe cât și-ar dori de mult, dar asta nu înseamnă că Irina nu îi cunoște pe cei trei frați urși. „Dintre toți, cel mai mult îmi place de Ursul Polar, mă identific cu el cumva. Este introvertit, trăiește fiecare sentiment în felul lui și e cuminte. Ca mine: și eu sunt cuminte! În schimb, dacă nu aș fi dublat-o pe Estelle, mi-ar fi plăcut să îi pun voce lui Grizz. E un splash mare de energie, așa cum sunt și eu pe scenă. Pan-Pan, ursul panda, e iubibil. E ca mine când scriu o piesă”. 


Întâlnirea cu desenul animat i-a amintit Irinei și de copilăria din satul Izvoare, din Republica Moldova. 


„Noi nu am avut niciodată cablu, ci doar o antenă care se strica des. Fratele meu, care este cu cinci ani mai mic decât mine, se urca pe acoperiș să o repare. Aveam un sistem bine pus la punct: el bătea cu piciorul, în acoperiș, foarte tare, să aud eu din casă. La rândul meu, îi răspundem cu o singură bătaie în geam dacă era bine, adică dacă se prindeau ceva programe tv, sau cu două bătăi dacă nu era bine și trebuia să mai întoarcă antena puțin spre vest, să vină mai bine semnalul”, încheie Irina. 


În „Aventurile fraților urși”, cele trei personaje principale, Grizzly, Panda și Ursul Polar încearcă în felul lor special să se adapteze lumii complicate în care trăim. Cei trei frați simpatici și diferiți încearcă prin exemplul personal să îi ghideze pe cei mici prin viață, cu umor, optimism și întotdeauna alături de niște prieteni fantastici. Din 14 octombrie, de la ora 16:55, urmăriți peripețiile simpaticilor urși la Cartoon Network. 


Galerie Foto

  • Irina Rimes, invitat surpriză în serialul „Aventurile Fraților Urși”
  • Irina Rimes, invitat surpriză în serialul „Aventurile Fraților Urși”

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus