Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

VIDEO Johnny Depp a vizitat un spital de copii din Canada, costumat în Jack Sparrow

0
VIDEO Johnny Depp a vizitat un spital de copii din Canada, costumat în Jack Sparrow
Celebrul actor a vizitat spitalul de copii British Columbia, din Vancouver, Canada, costumat ca Jack Sparrow, personajul său din filmul “Piraţii din Caraibe”. Vizita a durat cinci ore, timp în care actorul a dat mâna cu toţi copiii din spital şi i-a îmbrăţișat.

"Nu am nicio sabie, am venit cu gânduri de pace", a glumit Johnny Depp, în vârstă de 54 ani, cu micii pacienți.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Pamela Smith, a declarat că a primit un telefon de la reprezentanţii lui Depp, în urmă cu câteva săptămâni, care au întrebat-o dacă actorul ar putea să le facă o vizită copiilor, între filmări, scrie E!online

"Ne-am pus în mişcare. Am vrut să organizăm totul în cât mai multă linişte, ca să fie o adevărată supriză. Nici măcar oameni de bază din echipa mea nu au ştiut despre asta", a mărturisit ea.

"Nu m-am trezit dimineaţă gândindu-mă că-l voi vedea pe Johnny Depp astăzi", a spus emoţionat unul dintre copii.Este un obicei al actorului de a vizita copiii aflaţi în spitale, atunci când filmează într-un oraş. În timp ce filma ultima peliculă din seria “Piraţii din Caraibe”, în Australia, în 2015, Depp a mers la spitalul Lady Cilento din Brisbane, unde le-a făcut o surpriză fantastică celor mici.

Vezi în video-ul de mai jos care a fost reacția copiilor internați la spitalul din Vancouver.  


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus