Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Kids Choice Awards 2014 – aproape de start

0
Kids Choice Awards 2014 – aproape de start
Covorul portocaliu se intinde din nou! Editia 2014 a Kids’ Choice Awards organizata de postul de televiziune Nickelodeon, va fi anul acesta gazduita de actorul Mark Wahlberg si va avea loc pe 29 martie, la Galen Center, Los Angeles.

“Suntem foarte incantati ca un superstar ca Mark Wahlberg va fi maestrul nostru de ceremonii la cel mai mare eveniment al anului dedicat copiilor” a spus presedintele pentru continut al Nickelodeon, Russell Hicks, citat de site-ul justjaredjr.com. El a adaugat ca abia asteapta ca vedeta sa prezinte evenimentul la care vor fi invitate cele mai mari vedete de la Hollywood si publicul Nickelodeon.

In fiecare an, postul de televiziune Nickelodeon premiaza, in cadrul unei gale cu adevarat speciale, cel mai bun show de televiziune, cel mai bun reality show, cel mai bun desen animat, cel mai bun actor de televiziune, cea mai buna actrita de televiziune, cel mai bun sportiv si cea mai buna sportiva, cea mai buna carte, cel mai bun joc video, cea mai buna aplicatie, cel mai bun film, cel mai bun actor de film, cea mai buna actrita de film, cel mai bun film de animatie, cea mai buna voce dintr-un film de animatie, cea mai buna trupa, cel mai bun interpret, cea mai buna interpreta, cea mai buna piesa si alte premii interesante.

Din show nu vor lipsi momentele de distractie, performance-urile live cu oaspeti incredibili din muzica, dar si actori, sportivi si oameni din spatele camerelor. Celebritatile preferate ale copiilor si adolescentilor se vor afla chiar in fata idolilor lor pe covorul portocaliu si pe scena de la Kids’ Choice Awards.

Nominalizatii la Kids’ Choice Awards urmeaza a fi anuntati la jumatatea lunii februarie, atunci cand se va stabili si lista completa a invitatilor si a evenimentelor din cadrul galei.

Galerie Foto

  • Kids Choice Awards 2014 – aproape de start
  • Kids Choice Awards 2014 – aproape de start
  • Kids Choice Awards 2014 – aproape de start
  • Kids Choice Awards 2014 – aproape de start

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus