Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Lindsay Davenport isi mareste familia

0
Lindsay Davenport isi mareste familia
Fosta glorie a tenisului mondial, Lindsay Davenport, a adus pe lume inca un copil, cel de-al patrulea, reintregind astfel frumoasa familie alaturi de sotul sau Jonathan Leach.

Haven Michelle s-a nascut pe 6 ianuarie, nasterea desfasurandu-se fara probleme. Davenport si sotul sau mai au impreuna trei copii - Kaya Emory, in varsta de 2 ani, Lauren Andrus de 4 ani si jumatate si Jagger Jonathan, in varsta de 6 ani si jumatate. Potrivit revistei People, vedeta a postat pe Twitter la putin timp dupa nastere: “Cuvintele nu sunt suficiente. Suntem atat de incantati”. 

Cel care, insa, din cate se pare nu a fost atat de incantat este fiul cel mare al vedetei, Jagger, care la numai 6 ani si cateva luni are deja pe cap trei fete, carora trebuie sa le faca fata. Davenport a publicat recent pe acelasi cont de Twitter dezamagirea fiului sau la aflarea vestii ca cea care le va intregi familia va fi… tot o fetita. Ea a pus pe reteaua de socializare o imagine din baia familiei, in care o chiuveta era plina de papusi in rochite roz, si a marturisit ca fiul sau nu a fost deloc incantat la vederea acestei imagini, fiind coplesit si cotropit in acelasi timp de surorile sale.

Galerie Foto

  • Lindsay Davenport isi mareste familia
  • Lindsay Davenport isi mareste familia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus