Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Maia Mălăncuș lansează a doua piesă – „Noi nu plecăm de aici”

0
Maia Mălăncuș lansează a doua piesă – „Noi nu plecăm de aici”
Câştigătoarea primului sezon Vocea României Junior, lansează a doua sa piesă, „Noi nu plecăm de aici”, după colaborarea cu ADDA pentru single-ul „Vreau să zbor”.
Maia Mălăncuș a revenit în studioul mentorului ei, Marius Moga, pentru cea de-a doua piesă, intitulată „Noi nu plecăm de aici”.
„Pe lângă teme, proiecte şi multe lucruri de învăţat mai avem nevoie şi de... muzica! Iar muzică fără dans sau dansul fără muzică nu există! De aici şi inspiraţia pentru noua piesă, <Noi nu plecăm de aici>”, declară Maia. 

Micuţa artistă s-a simţit excelent la filmările videoclipului regizat de către Silviu Mindroc, alături de prietenii ei. „M-am simţit extraordinar, pentru că am dansat alături de foarte mulţi prieteni, la şcoală. A fost ca o joacă în timpul pauzelor dintre ore, o pauză care a ţinut o veşnicie, aşa cum ne place", a spus râzând Maia.Cât despre piesă, Maia Mălăncuș îi mulţumeşte lui Marius Moga că are în continuare încredere în ea şi că o susţine în tot ceea ce face. „Mulţumesc din suflet întregii echipe, lui Marius Moga, lui Robert Toma, Loredanei Căvășdan şi lui Marius Mirică pentru că mă susţin necondiţionat şi pentru că mă îndruma pas cu pas în tot ceea ce fac. Sper să vă conving şi cu acesta piesa şi sper să vă placă la fel de mult cât îmi place şi mie", a adăugat artista.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus