Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, o campanie marca Mirela Retegan

0
Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, o campanie marca Mirela Retegan
Mirela Retegan, fondatoarea Zurli și Presedintele Fundației Noua Generatie, lansează campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

În spitalele din România sunt prinși de cumplitul cancer peste 1000 de copii. Țintuiți într-un pat, luni sau poate ani, își trăiesc viața între analize și proceduri. Eu am făcut o misiune din a le colora cât mai multe din aceste zile, cu surprize vesele.  Vă chem alături de mine pentru a susține campania prin intermediul căreia vor simți că mii de oameni se gândesc la ei! Vă chem să donați orice sumă vă puteți permite, aici, pe pagina de donații.  Vă rog și să lăsați un mesaj de susținere pe pagina campaniei. 

Dorința Mirelei Retegan este ca împreună să le aducem zâmbetul pe chip, de 1 IUNIE! 

De Ziua Copilului, Tanti Prezentatoarea le pregătește cea mai frumoasă surpriză. Fiecare pitic din secțiile de oncologie va primi un cadou și un mesaj video personalizat de la vedete, de la personajele din Gașca Zurli și din partea voastră, a celor care vor să le transmită gândurile lor.

În înfruntarea asta nedreaptă, copiii au nevoie de aliați, iar donațiile și mesajele voastre le vor face lupta puțin mai ușoară.

Grație donației și mesajului vostru vor simți că nu sunt singuri, ci au de partea lor milioane de oameni!

Implică-te și donează! Donația ta se transformă într-un cadou care înseamnă un mesaj de iubire. Împreună facem 1.000 de cadouri! 

Pentru asta avem nevoie de fiecare dintre voi, cei din comunitatea Oamenilor frumoși din România.  

În ultima săptămână din luna mai, personajele Zurli vor deveni curierii iubirii și vor ajunge, pe rând, la câte un spital de oncopediatrie din țară, pentru a le oferi personal cadourile celor mici.

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule este o campanie inițiată de Mirela Retegan, susținută de Fundația Noua Generație și Zurli.

Link donații Facebook - https://www.facebook.com/donate/587689358517439/


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus