Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

MiniArt Show, ediţie specială online de Paşti. Ce surprize a pregătit Ioana Ginghină?

0
MiniArt Show, ediţie specială online de Paşti. Ce surprize a pregătit Ioana Ginghină?
Actriţă, blogger, vlogger, antreprenor şi nu în ultimul rând mamă, Ioana Ginghină aniversează zilele acestea opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu.

Pentru a marca dubla aniversare MiniArt Show by Ioana Ginghină, actriţa va susţine live o ediţie specială de Paşti, joi, 16 aprilie, cu începere de la ora 17.00, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show, unde într-un decor de poveste, va oferi celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor şi obiceiurilor pascale. 

,,Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii. Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online.”, a declarat Ioana Ginghină.




Gazda acestei ediţii educative care va îmbina entertainmentul cu informaţii utile despre simbolurile, tradiţile şi o obiceiurile de Paşti, Ioana Ginghina le-a pregătit o serie de surprize fanilor săi care i se vor alătura în cadrul proiectului său special online.

Cu un portofoliu care cuprinde sute de evenimente dedicate copiilor, activări corporate, programe de training pentru părinţi şi workshop-uri tematice interactive, Ioana Ginghină este acum hotărâtă să îşi continue activitate online, unde în prezent desfăşoară lecţii de actorie alături de cursanţii săi.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus