Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

NUNTA REGALĂ: Prințesa Charlotte și Prințul George vor avea roluri importante în cadrul ceremoniei religioase. De ce nu va fi prezent și Prințul Louis, mezinul familiei?

0
NUNTA REGALĂ: Prințesa Charlotte și Prințul George vor avea roluri importante în cadrul ceremoniei religioase.  De ce nu va fi prezent și Prințul Louis, mezinul familiei?
Nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle este cel mai așteptat eveniment al anului de la care nu puteau să lipsească, bineînțeles, Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii mai mari ai fratelui mirelui! Cei doi vor fi în centrul atenției, mai ale că au primit roluri importante în desfășurarea ceremoniei religioase. Ce se întâmplă, însă, cu frățiorul lor, Prințul Louis?

Dacă la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, micuții au fost în centrul atenției, în calitate de băiatul care aduce inelele – prințul George și flower girl, prințesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în fața miresei, iată că la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante.

George și Charlotte vor fi Page Boy ( însărcinat cu aducerea verighetelor) și respectiv domnișoară de onoare. Reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut marele anunț cu doar 3 zile înainte de eveniment. Nu sunt singurii care îi vor ajuta pe Harry și pe Meghan Markle, dar vor fi cei mai importanți. Cuplul a ales șase domnișoare de onoare și 4 băieței în rolul de “page boys”. Dintre domnișoarele de onoare fac parte și fina lui Harry, Florence van Cutsem (3), finele lui Meghan, Rylan Litt (7) și Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) – fiica prezentatorului Ben Mulroney și o altă fină a prințului Harry, Zalie Warren (2).

Iar în trupa de prichindei din care face parte prințul George mai sunt alți 3 copii – finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) și gemenii Brian și John Mulroney. 

Prințul Louis, marele absent

Deși în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora bebelușul va participa la nunta lui Harry ca un prim angajament regal, expertul regal Richard Fitzwilliams susține că „are dubii” legate de apariția micuțului la acest eveniment. Se pare că William și Kate vor ca toată atenția să fie asupra lui Harry și Meghan, și nu asupra copilului, relatează Daily Mail.




Prințul Harry și actrița Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Capela St. George a Castelului Windsor, în prezența a peste 2.600 de invitați. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus