Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

O puștoaică de 10 ani din Cluj-Napoca a urcat pe scenă alături de Jessie J, la Electric Castle

0
O puștoaică de 10 ani din Cluj-Napoca a urcat pe scenă alături de Jessie J, la Electric Castle
Celebra artistă a concertat la Electric Castle, iar show-ul la care au participat peste 30.000 de oameni a fost marcat de un moment impresionant, când pe scenă a urcat o fetiță din Cluj-Napoca, în vârstă de doar 10 ani, care a cântat alături de Jessie J.

Cântăreața britanică a povestit într-o postare pe Instagram că a trăit unul dintre cele mai memorabile momente ale carierei sale și că naturalețea și talentul micuței Adalia au impresionat-o profund. 




„Am văzut că agenții de pază țineau niște fani în spate, așa că le-am cerut să îi lase să vină în față. În jur de 200 de oameni erau acolo. Iubirea și pasiunea din ochii lor era ireală. Am observat o fetiță în mulțime. I-am spus: „Poți să cânți? Am senzația că poți”. A răspuns că da. I-am spus: «Mai am 20 de minute de concert și 15 minute de muzică, asta înseamnă că mai rămân cu 5 minute la dispoziție. Vreau să ți le ofer ție». Chipul i s-a luminat și a fugit pe scenă.

O cheamă Adalia și are 10 ani. I-am șoptit: Vrei să cânți «Price tag»? Și mi-a spus că nu, vrea să cânte Masterpiece. Când Adalia a început să cânte, fiecare om din mulțime, trupa mea, echipele și cu mine am fost spulberați. Magic! Wow! Nu poți regiza acele momente. Lumină, energie, iubire. Adalia, mi-ai oferit unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Ne-ai binecuvântat urechile și inimile.

Îți mulțumesc că mi-ai arătat cât de curajoasă, neînfricată, profesionistă și luminoasă ești. Când am terminat de cântat împreună am rugat-o să le spună ceva celor din public, iar ea le-a transmis că îi iubește.

A fost unul dintre lucrurile care m-au inspirat cel mai mult pe scenă. Sunt norocoasă că am avut ocazia să cânt alături de ea.”, a scris artista pe Instagram.




Ție cum ți s-a părut momentul?


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus