Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!

0
S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!
20.000 de mii de oameni au intrat, în weekend, în cea mai frumoasă poveste a copilăriei – Zurlandia. Două zile pline, în care de dimineață și până seară personajele Zurli au interacționat cu copiii, în care Mirela Retegan sau Tanti Prezentatoarea, așa cum o știu cei mici, i-a întâmpinat cu inima și brațele deschide la intrare pe cei veniți în prima zi de festival.

Gașca Zurli a deschis și a închis festivalul cu două reprezentații magice. Pe 15 iunie, în prima zi de festival, mii de oameni s-au alăturat Găștii în Parada Baloanelor de Săpun și au făcut turul Zurlandiei cântând, chiuind și dansând.

Oameni din toate colțurile țării au venit la festival pentru a se bucura de o experiență de familie unică. Cei sosiți pe 15 și 16 iunie la Domeniul Știrbey s-au bucurat de zeci de ateliere, piese de teatru puse în scenă de Teatrul BiBaBo, momente speciale create de Marian Râlea și Abracadabra, au descoperit ținutul indienilor în care copiii s-au transformat în indieni sau au pornit la vânătoarea de comori de pe Insula Piraților.

Casa Zurli a fost, de departe, cel mai căutat loc din Zurlandia. Aici, personajele Zurli au stat prin rotație, în ambele zile, să se întâlnească cu micii lor prieteni.

Fericirea a atins cote demne de Cartea Recordurilor. Fiecare a vorbit cu cel de lângă el chiar dacă abia s-au cunoscut, copil sau om mare deopotrivă. Tătici bucurându-se de un pui de somn la umbra copacilor cu pruncii în brațe, așezați pe păturici, copii zburdând în picioarele goale prin iarbă, mămici care pentru 2 zile nu s-au mai luat în serios și s-au jucat cu cei mici, fără griji, fără limite.

Zurlandia este țara bucuriei care există doar două zile pe an și în care sentimentul de libertate și respect față de cei din jur primează.

Cea de-a 3-a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia a adus împreună artiști și parteneri care au făcut totul ca participanții să fie actorul principal din povestea Zurlandia.

Au intrat în joc Caroli și Șervețel, BCR, Herlitz și Pelikan, Napolact, Kinder, Farmec și Gerovital, Tedi, Let`s do it, Romania!, Sweeteria, SOS Satele Copiilor, Aqua Carpatica, Crucea Roșie, Five Continents, NHR Agropartners, Sigurec, Pegas, Asociația Activity, Conil si Autism Voice, Asociația Trei Prințese, Edulier, Fun Science, Ana și Copiii.

Au fost parte din poveste încă de la început: Magicianul copilăriei părinților din ziua de azi – Marian Râlea și Abracadabra, Alina Sorescu și Picii ei, Teatrul BiBaBo, Magicianul Teo ( Teo Magic Show ), Fun Science, Prietenii Dinamici conduși de Paula Mitru, de la Palatul Național al Copiilor și Ambasadorii ținutului magic – bloggerii și prietenii Zurli.

Sunt foarte fericită și recunoscătoare pentru aceste două zile EXTRAORDINARE. Le mulțumesc oamenilor din echipa mea și tuturor celor care ne-au susținut, sponsori și parteneri. Voi toți ați făcut ca Zurlandia sa fie zilele acestea pe buzele tuturor., declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Zurlandia le mulțumește tuturor celor care i-au trecut pragul. Încheiem, astfel, al treilea capitol al poveștii, cu pagini în care fiecare a așternut cu bucurie cel puțin o amintire de pus la suflet.

Tiribam, tiribum, Zurlandia își ia la revedere de la voi… acum!

Photo credit - Dragoș Constantin, Ovidiu Craiciu.


Galerie Foto

  • S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!
  • S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!
  • S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!
  • S-a încheiat cea de-a 3 a ediție a Festivalului Familiei Zurlandia!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus