Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ședința foto a aniversării de 70 de ani a Prințului Charles, sabotată de un bebeluș de 6 luni

0
Ședința foto a aniversării de 70 de ani a Prințului Charles, sabotată de un bebeluș de 6 luni
Cu siguranță ați remarcat fotografiile oficiale publicate de Casa Regală a Marii Britanii săptămâna trecută, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea Prințului Charles. Acesta a pozat alături de soția sa, Camilla, împreună cu cei doi fii ai săi, William și Harry, împreună cu soțiile Cathrine și Megan, dar și cu cei trei copiii ai Ducelui de Cambridge. În spatele acelor poze perfecte însă a exista și un mic “sabotaj”, pus în aplicare de mezinul familiei, în vârstă de numai 6 luni. Despre ce este vorba mai exact?

Bebelușilor nu le pasă dacă provin dintr-o familie obișnuită sau sunt moștenitori ai tronului care guvernează întregul regat britanic. Când bebelușii văd ceva pe care vor să-l prindă - de exemplu, nasul bunicul lor, îl apucă.

Exact același lucru l-a făcut și prințul Louis, în vârstă de șase luni, cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge, William și Kate. În timpul ședinței foto realizate aniversării a 70 de ani a Prințului Charles, mezinul familiei l-a prins de nas pe bunicul său. Momentul a fost imortalizat și savurat de toți membrii familiei regale care nu s-au abținut să râdă. O imagine cât se poate de normală pentru o familie obișnuită, mai rar întâlnită în rândul monarhilor britanici. The Sunday Times Magazine a publicat recent mai multe fotografii care nu au fost incluse în seria oficială publicată săptămâna trecută, când Prințul Charles a împlinit 70 de ani pe 14 noiembrie.Se pare că viitorul rege al Marii Britanii va avea parte de mi multe astfel de momente, căci în primăvara lui 2019 va deveni din nou bunic. Cel de-al doilea fiu al său, Prințul Harry, va deveni tătic pentru prima dată!

Foto: Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus