Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Serialul animat “Aventurile lui LittleEdu” revine cu noi episoade și cu o surpriză 3D

0
Serialul animat “Aventurile lui LittleEdu” revine cu noi episoade  și cu o surpriză 3D
Cine este LittleEdu? Unul dintre cei mai simpatici supereroi animați din spațiul online românesc, care revine cu noi episoade, dar și cu o variantă 3D. Cosmin Neacșu este creatorul producției “Aventurile lui LittleEdu”, un proiect YouStars, a cărui misiune este aceea de a oferi conţinut accesibil şi atrăgător pentru copii, pornind de la ideea că doar prin joacă şi limbajul accesibil lor educaţia poate deveni atractivă.

Temele pe care le abordează seria animată ,,Aventurile lui Little Edu” în cele 32 de episode ale sale sunt pe cât de variate, pe atât de educative şi propune subiecte din diverse zone de interes cum ar fi: sistemul imunitar, importanţa legumelor, a apei şi vorbeşte despre sistemul solar sau tulburări de învăţare precum dislexia.




Chiar înainte de începerea şcolii,  LittleEdu, primul supererou animat românesc, s-a alăturat iniţiativei de a strânge fonduri pentru rechizitele copiilor fără posibilităţi materiale.  ,,Distracţie şi educaţie cu LittleEdu” este cea mai recentă campanie în care supereroul animat creeat şi însufleţit de Cosmin Neacşu este implicat. 




Iar cei care vor să-l vadă pe simpaticul erou în realitate o pot face mergând în Park Lake București, unde vor regăsi un decor tematic dedicat interacţiunii dintre fani şi celebrul său personaj.

,,Sunt foarte mândru de tot ce am reuşit să realizez până în acest moment cu şi alături de LittleEdu. Mi s-a demonstrat pe această cale încă o dată că doar un proiect născut din pasiune, prin foarte multă muncă şi perseverenţă poate deveni unul de succes. Am planuri foarte mari pentru primul supererou românesc animat. În continuare lucrez la transformarea lui într-un personaj 3D şi am încredere că în foarte scurt timp LittleEdu va marca o premieră în industrie şi la acest capitol.”, a declarat Cosmin Neacşu.

Atunci când nu este complet captivat de realizarea unor noi episode marca LittleEdu, Cosmin Neacşu este un tânăr de 24 de ani pentru care pasiunea pentru tot ce înseamnă conţinut video de calitate s-a transformat şi într-un mod de viaţă. În prezent lucrează alături de branduri renumite la realizarea de reclame şi clipuri video, serviciile sale fiind din ce în ce mai solicitate de companiile pentru care creativitatea este un element cheie.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus