Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Serialul „Haideți, tineri titani!” revine cu noi episoade la Cartoon Network

0
Serialul „Haideți, tineri titani!” revine cu noi episoade la Cartoon Network
Din 1 noiembrie, de la ora 16.25, Robin, Raven, Starfire, Cyborg și Beastboy vin la Cartoon Network cu episoade noi în serialul „Haideți, tineri titani!”. De asemenea, începând cu data de 6 noiembrie, de la ora 14:40 până seara la 20:00, vor prelua controlul asupra zilelor de weekend cu episoadele preferate de cei mici, pentru și mai multă aventură.

De luni până vineri, cei mici vor putea urmări noile episoade, printre care și episodul format din 4 părți numit „Space House”. În acest episod, titanii pornesc într-o aventură în spațiu, dar află că își vor împărți casa spațială cu Super eroinele DC. Cele două echipe trebuie apoi să descopere ce lucruri ciudate se întâmplă noaptea în casă.

În alt episod, titanii sunt îngrijorați când Starfire spune că și-a trimis toți banii unui prinț în mediul online, mai ales când ar putea fi chiar prințul clovn.

Dar, aventura nu se oprește niciodată! Tinerii Titani vor fi prezenți pe micile ecrane și în episoadele din weekend, în seria „Haideți, tineri titani! – la putere”.

Despre serial

Inspirat din serialul original de la Warner Bros. Animation, „Haideți, tineri titani!” ni-i readuce pe Robin, Starfire, Raven, Beast Boy şi Cyborg în noi aventuri amuzante. În noul serial, situaţiile comice abundă în viaţa unor adolescenţi care nu numai că salvează lumea, ci trebuie să şi trăiască împreună fără supravegherea unui adult. Or fi ei supereroi, dar cineva trebuie să spele rufele! Şi cineva trebuie să-şi ia carnet de conducere mai ales dacă a stricat Batmobilul când l-a luat fără voie ca să impresioneze o fată. 


Premiera episoadelor noi va avea loc pe 1 noiembrie, și vor fi difuzate de luni până vineri, de la 16:25.

Seria de episoade va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu 6 noiembrie, în intervalul 14:40 - 20:00.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus