Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Single nou si pictorial in V Magazine pentru Willow Smith

0
Single nou si pictorial in V Magazine pentru Willow Smith
“Like father like daufghter”, ar zice americanii, si desigur, si Will Smith, mandru ca astazi cea care tine pagina intai a revistelor pentru adolescenti este fiica sa. La numai 13 ani, Willow Smith a renuntat pentru o vreme la extravaganta de care a dat d

Este vorba despre piesa “5”, interpretata alaturi de fratele sau, Jaden, care are o parte de rapp in constructia piesei. Piesa urmeaza in mare parte acelasi stil impus de release-ul din vara al lui Willow, “Summer Fling”. Nu exista nicio informatie oficiala, deocamdata, legata de data lansarii unui eventual album al adolescentei, dar un nou single inseamna un pas mai departe, fara indoiala, iar pana atunci Willow ramane sub contract cu casa de discuri a rapperului Jaz Y, Roc Nation.

Foto: mrldavis.com

Pe de ata parte, de curand Willow a refuzat sa joace in productia tatalui sau, “Annie”, un serial de televiziune, declarand intr-un interviu recent luat de V Magazine: “pur si simplu am vrut sa ma relaxez, sa fiu acasa, sa ma destresez, si sa aflu ce vreau sa fac si cum stau pe aceasta planeta, unde locul fiecaruia este atat de mic”. “Simt ca vreau sa fac lucrurile altfel decat se asteapta lumea” a mai adaugat ea pentru V Magazine, citata de revista People.

Intre timp, simtul sau pentru moda nu trece neobservat, iar Willow a fost invitata sa faca si un pictorial pentru aceeasi V Magazine, in care stilul sau este capturat de catre Karl Lagerfeld, in ipostaze interesante pe strazile din Paris, alaturi de varul sau Skylar. Experienta a fost una minunata, dupa cum declara Willow, iar despre celebrul designer cu care avea emotii sa se intalneasca spune ca este “foarte foarte prietenos si deschis”.

Galerie Foto

  • Single nou si pictorial in V Magazine pentru Willow Smith
  • Single nou si pictorial in V Magazine pentru Willow Smith
  • Single nou si pictorial in V Magazine pentru Willow Smith

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus