Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Smiley, într-un nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”

0
Smiley, într-un nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”
Luna iunie, luna copiilor, vine cu o surpriză pentru micii telespectatori ai Disney Channel - un videoclip în care Smiley apare alături de simpaticii cățelusi din serialul „Strada Dalmațieni 101”, difuzat începând de astăzi. Artistul interpretează o melodie dedicată producției Disney Channel și pătrunde în universul simpaticelor patrupede, în cadre amuzante, colorate și dinamice.

„Deși am mai făcut proiecte adresate copiilor, un videoclip în care să intru în povestea unui desen animat nu am făcut. Dar mi-a plăcut și să cânt coloana sonoră pentru acest video și să mă joc filmând contextul: să fiu fugărit de căței, să dansez în ploaie pe străzile Londrei sau să cânt la trompetă pentru Dylan și Dolly. Sunt din generația celor care au crescut cu filmele și animațiile Disney, am văzut producțiile de nenumărate ori și cred că se vede acest lucru în videoclip”, a declarat Tiberiu Andrei Maria aka Smiley, despre colaborarea sa cu Disney.


Videoclipul poate fi vizionat, în premieră, astăzi, 3 iunie, pe postul Disney Channel, urmând să fie disponibil de mâine, 4 iunie  și pe canalul de YouTube al Disney Romania. Un teaser al videoclipului poate fi vizionat aici. Muzica a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar producția videoclipului a fost realizată de Disney Channel. 


Pe lângă videoclip, tot începând de astăzi, vor fi difuzate pe canalul Disney Channel noi episoade din serial, de luni până vineri, de la ora 17.00. Aventura celor 101 căței pătați, a prietenilor lor și a animalelor de companie umane continuă, astfel, în Strada Dalmațieni 101. În noile episoade, rivalitatea dintre Dylan și Dolly cunoaște noi fețe, Dylan se îndrăgostește, iar Dolly și Delilah sărbătoresc Ziua mamei. În episodul din această seară, Dolly e prinsă în capcana proprie, încercând să impresioneze gașca cu talentele ei de poetesă. 


Galerie Foto

  • Smiley, într-un nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”
  • Smiley, într-un nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”
  • Smiley, într-un nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus