Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Super eroinele DC continuă aventura cu noi episoade la Cartoon Network

0
Super eroinele DC continuă aventura cu noi episoade la Cartoon Network
Cartoon Network va difuza noi episoade din serialul „Super eroinele DC”. De asemenea, sâmbătă, 16 octombrie și duminică, 17 octombrie, fanii eroinelor se vor bucura de un maraton special din episoadele vechi.

 Wonder Woman, Batgirl, Green Lantern, Supergirl, Bumblebee și Zee Zatara nu obosesc niciodată! Le așteaptă un nou sezon, și mai palpitant!

Înainte de lansarea celor mai noi episoade, spectatorii vor putea urmări un maraton special cu episoade din primul sezon.

Super eroinele decid să-şi cumpere împreună prima lor maşină, însă împărțirea automobilului se dovedeşte a fi poate cea mai complicată misiune de până acum.

Kara realizează că trebuie să fie în două locuri simultan, o cină cu un investitor important pentru afacerea tatălui ei şi un concert al Maniaxaţilor Maliţioşi, trupa ei preferată! Pentru a rezolva problema, apelează la ajutorul lui Bizaroo. 

Diana este invitată să cânte la un concurs de talente, însă când foloseşte un artefact magic pentru a-şi îmbunătăţi vocea, haosul se dezlănţuie asupra Metropolisului.


Despre serial

Toată lumea a auzit de eroinele Wonder Woman, Supergirl și Batgirl. Însă, la liceu, în calitate de adolescente atipice, ele au mult mai multe lucruri de rezolvat decât să protejeze locuitorii orașului Metropolis. La urma urmei, să fii adolescent este destul de dificil. Dar, dacă pui la socteală și superputerile și identitatea secretă, lucrurile se complică și mai rău!


Episoadele noi vor fi difuzate zilnic, din 18 octombrie, ora 15:55.

Maratonul va fi difuzat sâmbătă, 16 octombrie, și duminică, 17 octombrie, în intervalul 15:55-21:30


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus