Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Tom și Jerry revin la Boomerang

0
Tom și Jerry revin la Boomerang
La începutul lunii martie, la Boomerang, va avea loc premiera celui de-al cincilea sezon din cea mai recentă serie a aventurilor eroilor preferați „Tom și Jerry se dau în spectacol”. Serialul se concentrează pe ceea ce spectatorii au iubit de ani de zile – capcane inteligente și rivalitățile dintre Tom și Jerry. Îi vom putea urmări și pe câinele Spike, fiul său Tyke sau șoricelul isteț Tuffy.

În noile episoade, eroii vor încerca să prindă un păianjen rapid, precum și să plece într-o excursie la Marele Canion, unde vor întâlni un mic coiot. La un moment dat, Tom își va găsi un prieten la grădina zoologică locală, iar Jerry va încerca să lanseze o mașină aeriană misterioasă.

Noile episoade din sezonul 5 „Tom și Jerry se dau în spectacol” vor avea premiera luni, 1 martie, la 15:55 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 15:55.

În prima versiune a seriei, motanul gri trebuia să fie Jinx, iar șoricelul maro era Jasper. Dar, de când au devenit Tom și Jerry acum 80 de ani, întreaga lume îi cunoaște sub aceste nume! La începutul lunii martie, la Boomerang, va avea premiera cel de-al cincilea sezon din cea mai recentă serie de aventuri ale acestor personaje, și anume „Tom și Jerry se dau în spectacol”!

 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus