Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Victor Slav se transforma in Superman

0
Victor Slav se transforma in Superman
Proaspat divortat, prezentatorul rubricii “Vremea” de la Pro TV debuteaza pe marile ecrane intr-un proiect animat, interpretandu-l pe Superman, cel mai mare erou al planetei, in “Marea aventura LEGO”, care are premiera in Romania pe 14 februarie.

Despre noul proiect si timpul petrecut la inregistrari, Victor declara: “A fost o experienta foarte frumoasa, pe care as repeta-o oricand. Nu am mai dublat pana acum desen animat si a fost o onoare sa-i dau viata lui Superman. Mi-au placut la nebunie si replicile, iar acum mai ramane doar sa le placa si copiilor ce am facut. Nu am emotii deocamdata”.

Ca de fiecare data, si in animatia “Marea aventura LEGO”, Superman va incerca sa salveze lumea in care traieste, alaturi de aliati de nadejde.

Impreuna cu Emmet, Wyldstyle si alti supereroi, Superman va face tot ce ii sta in putere sa il invinga pe fiorosul Lord Bisuness. In centrul aventurii animate se afla Emmet, un tip obisnuit sa urmeze cu strictete regulile, care pare cel mai fericit locuitor din orasul unde totul este fantastic, plin de culoare si zambete.

Fara sa se remarce prin calitati exceptionale, Emmet ajunge in centrul atentiei dupa ce primeste din greseala titlurile de “persoana extraordinara” si “salvatorul planetei”. Astfel porneste intr-o calatorie epica pentru a opri distrugerea planetei sale. Desi este complet nepregatit pentru misiune, multi alti supereroi indragiti ii vor sari in ajutor.

 

Galerie Foto

  • Victor Slav se transforma in Superman
  • Victor Slav se transforma in Superman

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus