Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Razvan Simion si Dani Otil isi cauta inlocuitori

0
Razvan Simion si Dani Otil isi cauta inlocuitori
Matinalii de la „Neata cu Razvan si Dani” sunt in cautarea unui Razvan si a unui Dani, dar la scara mai mica. Cei doi au inceput preselectiile pentru a-si gasi sosiile inca de la inceputul acestui sezon, urmand ca saptamana aceasta, cei mai buni prichindei, finalistii, sa vina in platoul „Neata cu Razvan si Dani” sa demonstreze ca pot calca pe urmele veteranilor.

Astfel, pana vineri, cand se vor anunta castigatorii, Razvan si Dani vor avea in fiecare zi cate doi finalisti care vor trece prin probe de foc: „Ne cautam inlocuitori pentru momentele dificile care pot aparea uneori in viata unui matinal”, marturiseste Dani Otil.

Asa se face ca luni, Mini Razvan, pe numele lui adevarat Razvan Greceanu, in varsta de 11 ani, a venit alaturi de Mini Dani, Mircea Cazan, de numai sase ani, ca sa-i cunoasca pe adevaratii moderatori ai matinalului. Cei doi au dansat, au avut momente de improvizatie, au desenat si s-au distrat alaturi de echipa de la „Neata cu Razvan si Dani”.
Cum se vor desfasura probele la care vor fi supusi prichindeii Mini Razvan si Mini Dani ramane de vazut la matinalul difuzat de Antena 1, de luni pana vineri.

Galerie Foto

  • Razvan Simion si Dani Otil isi cauta inlocuitori
  • Razvan Simion si Dani Otil isi cauta inlocuitori

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus