Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Scarlett Johansson va fi vocea sarpelui Kaa in CARTEA JUNGLEI

0
Scarlett Johansson va fi vocea sarpelui Kaa in CARTEA JUNGLEI
Actrita americana isi va imprumuta vocea personajului Kaa din filmul “Cartea Junglei”, pitonul care hipnotizeaza celelalte animale, apoi le mananca. Ecranizarea volumului "Cartea junglei" va fi produsa de studiourile Disney si regizata de Jon Favreau.

Conform variety.com, in acest film, conceput ca un proiect hibrid intre live-action si imagini generate pe computer, actorul Idris Elba va asigura vocea tigrului Shere Khan, iar Ben Ben Kingsley va fi Bagheera. De asemenea, actrita Lupita Nyong'o se afla in faza finala a negocierilor pentru a fi distribuita in rolul lupoaicei Rakcha, cea care il adopta pe Mowgli, in aceasta ecranizare a cunoscutei carti pentru copii, scrisa de Rudyard Kipling.

Rolul lui Mowgli nu a fost inca atribuit. Scenariul pentru aceasta ecranizare a "Cartii junglei" a fost scris de Justin Marks, iar Jon Favreau va fi si producator, alaturi de Brigham Taylor.

Se pare ca data de lansare a filmului este prevazuta pentru 9 octombrie 2015.

Aceasta adaptare cinematografica va concura cu alt proiect similar - o ecranizare live-action a "Cartii junglei" produsa de studiourile Warner Bros., ce va fi regizata de actorul Andy Serkis, interpretul personajului Gollum din francizele "Stapanul inelelor" si "Hobbitul".

Galerie Foto

  • Scarlett Johansson va fi vocea sarpelui Kaa in CARTEA JUNGLEI
  • Scarlett Johansson va fi vocea sarpelui Kaa in CARTEA JUNGLEI

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus