Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Karpatia Pony Show 2018: spectacol ecvestru, ateliere creative, zone de agrement și Aventura Park

0
Karpatia Pony Show 2018: spectacol ecvestru, ateliere creative, zone de agrement și Aventura Park
Începe cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show cu un program incitant, desfășurat pe două arene, și numeroase activități în aer liber. Evenimentul are loc în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova, la numai o oră distanță de București.

Cei pasionați de echitație vor avea ocazia să asiste la un spectacol ecvestru de trei zile, cu un program variat, în care competiții naționale și internaționale alternează cu show-uri inedite: jocuri și prezentări cu ponei si cai, working equitation, un concurs de împletit coame și cozi, prezentare de rase de ponei (Connemara, Apaloosa, Welsh, Hafflingen, Brittish Spotted, Shetland, ponei olandez), marea paradă a poneilor, acrobații ecvestre, agrement cu ponei și cai și multe altele.                                       

Pe lângă cei peste 100 de cai prezenți pe domeniu, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini, expoziții de porumbei premiați internațional și demonstrații cu păsări de pradă. Maestrul de ceremonii este Vali Vasilescu, unul dintre cei mai apreciați cascadori ai momentului, care a adus în atenția publicului spectacolele “Basme cu cai”. Renumitul cascador ne propune, la cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show, un spectacol de acrobații impresionant cu cai dresați pentru cascadorie de film. 

 Cei mici pot participa la peste zece ateliere creative și un spectaculos proiect de reciclare, propuse de partenerii evenimentului. Vor învăta să  picteze pe apă, acuarelă, guase, să decoreze pe suprafețe inedite: catifea, ceramică, suporturi de creioane, lampioane din hârtie și  evantaie, se vor juca cu particule fine și colorate de marmură, vor participa la ateliere de olărit și vor învață cum se fac grădini în miniatură sau cum să construiască un castel din sticle de plastic reciclate. Întâmplările vor fi atent ghidate și energizate de mascotele partenerilor Karpatia Pony Show.

 Doritorii de adrenalină sunt asteptați în zonele de Agrement și Aventura Park, unde vor descoperi un labirint uriaș, un amplu spațiu senzorial pentru a percepe domeniul și varietatea de texturi prezente, un circuit de cross pentru mașini radio comandate, tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, traversare cu tiroliana sau vor putea închiria biciclete pentru a vizită domeniul. 

 Cei care preferă plimbările și relaxarea în aer liber se pot bucura de un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti. Organizatorii dezvoltă și trei zone generoase de food & drinks, dar și una artizanală, de unde se pot achiziționa suveniruri. Pe Domeniul Cantacuzino, se poate ajunge cu autoturismul personal, cu trenul sau prin serviciul PONY Car Sharing, un model de transport popular în marile orașe ale lumii, ce presupune împărțirea unei flote de mașini cu mai mulți utilizatori. La intrarea pe Domeniul Cantacuzino, este amenajată o parcare, dedicată spectatorilor concursului ecvestru. Organizatorii propun și câteva variante de cazare în zona, care pot fi regăsite pe site-ul evenimentului.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe website-ul  bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi generoase, de până la 65% până în dată de 31 Mai. Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar însoțiți de un adult.

 Anul acesta, pentru a crește confortul celor prezenți, organizatorii pun la dispoziția publiculului un cort VIP, cu o poziționare privilegiată către spațiul competițional. Acesta este amplasat chiar în față spațiului de concurs al Arenei Principale și oferă o priveliște deosebită asupra show-urilor din cadrul evenimentului.

Cei care vor achiziționa astfel de bilete vor beneficia gratuit în interiorul cortului VIP, de propunerile gastronomice special gândite de partenerii  Karpatia Pony Show.  


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus