Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Minivacanța de 1 Decembrie. Care este programul de circulaţie a trenurilor de metrou?

0
Minivacanța de 1 Decembrie. Care este programul de circulaţie a trenurilor de metrou?
Dacă plănuiești să asiști la parada militară de 1 Decembrie, iar apoi să ajungi într-unul dintre târgurile de Crăciun organizate în Capitală, metroul este cea mai bună alegere ca mijloc de transport. În perioada minivacanţei de Ziua Naţională, 30 noiembrie - 3 decembrie, metroul va circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, anunţă Metrorex.

Totodată, vor fi introduse și trenuri suplimentare "pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice sărbătorilor de iarnă, dar şi să meargă să admire decoraţiunile care înfrumuseţează capitala în această perioadă", după cum precizează conducerea Metrorex, citată de News.ro.

"Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar şi să meargă să admire decoraţiunile care înfrumuseţează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcţie de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica", a anunţat, miercuri, Metrorex.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus