Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cum poți transforma desenele de pe pereți în opere de artă

0
Cum poți transforma desenele de pe pereți în opere de artă
Aproape toți copiii, la un moment dat, transformă pereții din casă în planșe de desen, căci nimic nu-i încântă mai tare decât să traseze cu cariocile ori cu creioanele colorate diverse figuri. Și cum nu e bine să le înfrânezi creativitatea, cel mai bine ar fi să-i nu-i cerți când o fac. În schimb, poți transforma minunatele “mâzgălituri” în opere de artă. Cum? Iată ideea originală a unei mămici din Toronto, Canada.

Copiii nu se mulțumesc doar cu blocurile de desen sau cu cărțile de colorat… Dorința lor de a desena este atât de mare încât nu se pot opri la niște simple coli albe de hârtie. Așa că ajung să deseneze pe pereții din casă. Este și cazul unui puști de 6 ani, Ryan, care a decis împreună cu fratele lui Peter, de doar 4 ani, să-i facă mamei o surpriză. A desenat o căsuță pe peretele din sufragerie. 

Potrivit metro.co.uk, în loc să se supere pe copil, mama, Kim, a transformat desenul într-o decoraţiune haioasă, chiar dacă, inițial, se enervase foarte tare. Când tatăl copiilor s-a întors de la muncă a descoperit că soţia lui pusese o ramă decorativă în jurul desenului, iar lângă rama era agăţată o descriere pompoasă, similară celor din muzeele de artă.Iată care sunt detaliile “operei de artă”:

R.C.Massicotte (născut: 2011) (NR: autorul)

Casa întreruptă, 2017 (NR: Opera)

Marker pe suport de vopsea cu latex

Dăruit părinţilor săi, ca surpriză. 13 Noiembrie

Cum ți se pare ideea? Și cum ai reacționat tu la desenele copiilor tăi de pe... pereți?Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus