Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

E oficial! Pe 5 octombrie, elevii și profesorii din București sunt liberi

0
E oficial! Pe 5 octombrie, elevii și profesorii din București sunt liberi
Pe 5 octombrie, e Ziua Educației, nu se vor ține cursuri în grădinițele și școlile din București. Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a confirmat în mod oficial acest lucru, precizând faptul că ziua liberă este cuprinsă în Contractul Colectiv de Muncă pe Bucureşti.

În celelalte judeţe ale ţării, dacă nu au aceeaşi precizare în Contractul Colectiv de Muncă, se vor organiza activităţi extracuriculare. Acest lucru poate însemna activităţi specifice la clasă sau diverse alte modalităţi de a sărbători împreună cu elevii, scrie portalinvatamant.ro.

"Este oficial, este cuprins în Contractul Colectiv de Muncă pe Bucureşti. Bucureştiul este cel care se supune acestei decizii prin Contractul Colectiv de Muncă. Ceilalţi, în ţară, fac activităţi extracurriculare. Aşa a fost negociat în contractul de muncă", a precizat Maria Ştefănia Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

 Aşadar, în Bucureşti nu se vor face joi nici cursuri şi nici alte activităţi extracuriculare, elevii şi profesorii urmând să aibă, practic, o zi liberă.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus