Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Elevii din București pot obține ajutor financiar pentru aparatul dentar. Ce acte sunt necesare și unde se pot depune dosarele?

0
Elevii din București pot obține ajutor financiar pentru aparatul dentar. Ce acte sunt necesare și unde se pot depune dosarele?
Părinții elevilor din Bucureşti pot depune începând de luni dosarele pentru obţinerea ajutorului financiar în valoare de 750 de lei de la Primăria Capitalei pentru aparatul dentar, potrivit Primăriei Capitalei.

Cum se obține ajutorul financiar? Potrivit Mediafax, părinţii sau reprezentanţii legali ai elevului trebuie să transmită către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti un dosar care cuprinde recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont, copia cărţii de identitate a părintelui/reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului şi datele şcolii la care învaţă şi datele la care pot fi contactaţi părinţii/reprezentanţii legali.

Pentru a fi inclus în proiect, dosarul trebuie trimis pe adresa de e-mail aparateortodontice@assmb.ro.

"Elevii din Bucureşti vor primi aparate ortodontice gratuite, din 17 septembrie 2018. De luni, elevii din Bucureşti, cu vârsta între 7 şi 16 ani, vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei, pentru un aparat sau de 1.500 de lei, pentru două aparate. Primăria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a aprobat acest proiect, în valoare de aproape 200.000 de euro. În baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog din cabinetul şcolar, elevul va fi consultat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din strada Eforie, nr. 4–6 şi i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic", informează Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, într-un comunicat de presă.


Mai multe detalii găsiți AICI!

Foto: Freepik


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus