Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan

0
Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan
La invitația Mirelei Retegan, creatoarea grupului “Fixul care îți schimbă viața” , weekend-ul trecut, sute de oameni au sărbătorit un an de la crearea celui mai mare și unit grup destinat persoanelor care au decis să-și schimbe viața, mâncând la ore fixe. Astfel, pe 26 august, la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti” din București, Mirela a reușit să adune în jurul ei câteva sute de oameni, veniți din toate colțurile țării, special pentru a celebra un an de la crearea grupui “Fixul care îți schimbă viața”.

”Sunt fericită și emoționată. Să vezi cum crește în fiecare zi cu mii de adepți, un grup în care oamenii găsesc susținere, răbdare, înțelegere, bunăvoință, să vezi un sfert de milion de români învățând conviețuirea în jurul unor principii, mi se pare extraordinar. Un sfert de milion însemnă enorm, mi-am făcut prieteni români în toată lumea și pentru toată viață. Să ne țină Dumnezeu obiceiul și să ne organizăm viața ghidându-ne după ceea ce ne face sănătoși și fericiti.” , a declarant Mirela Retegan, creatoarea grupului “Fixul care îți schimbă viața”.

Printre invitații evenimentului s-au numărat bloggeri, jurnaliști, medici și nutriționiști din toată România, între care Anca Bejan -autoarea cărții “Dieta Minune”, Simona Dragomir - jurnalist,  Florina Badea – blogger de nutriție sau Ionuț Ignat – nutriționist. Petrecerea a avut loc în aer liber, pe pajiștea de la Muzeul Satului, în prezența câtorva sute de oameni, fiecare participant plecând acasă, la finalul evenimentului, cu zâmbetul pe buze, dar și cu premii.  

Povestea #fixului a început în urmă cu un an de zile și a ajuns ca în decursul acestuia să schimbe, la propriu, viețile a sute de mii de oameni, prin promovarea unui stil de viață asumat și ordonat, în care mesele luate la ore fixe reprezintă baza acestuia. 

Membrii grupului mănâncă la ore fixe și postează în grupul creat de Mirela pe Facebook jurnalele lor alimentare. Se sfătuiesc, se consultă, se încurajează.  

Principiul pe care îl promovează Mirela este unul simplu: schimbarea vine din tine, nu ai nevoie de sală și antrenor personal ca să faci zilnic o oră de mișcare, nu ai nevoie de liste de produse pe care să le cumperi când poți să mănânci la ore fixe și echilibrat ceea ce ai în frigider și în cămară, nu depinde de niciun stilist să te îmbraci cu gust și curat.  

În grupul “Fixul care îți schimbă viața” nu e loc de critici și răutăți. Oamenii învață să fie generoși și empatici. Peste 250 de mii de oameni și-au schimbat viața lăsându-se ghidați de către Mirela Retegan, Antrenorul Părinților și fondatorul fenomenului Gașca Zurli. 

Evenimentul a fost organizate de Fundația Noua Generație, având ca partener principal Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”.  Invitații s-au bucurat de atenție și bunătăți. Caroli a oferit produse de catering și s-a îngrijit ca doamnele și domnișoarele să arate ca niște adevărate prințese în studioul special amplasat pe pajiște, Douglas România a pregătit pentru fiecare invitată  câte un pachet cu produse de înfrumusețare, Aqua Carpatica a avut grijă ca participanții să se hidrateze, Vinul Sâmburești ne-a oferit o pauză de plăcere, Sempre Sano a făcut, ca de obicei, un candy bar de neuitat, Green Sugar a venit cu bunătăți sănătoase, Zurli a avut grijă de copii și le-a dăruit părinților cadouri pentru cei mici, Carrefour România a pregătit cu drag pachete pentru toți cei prezenți, iar Bicicleta Pegas a fost cea mai dorită “piesă” din întâlnire.  

La tombola organizată în cadrul evenimentului au fost peste 30 de premii, din partea tuturor sponsorilor. Bucuria cea mare a fost ca Bicicleta Pegas sa fie câștigată de o mămica însărcinată în ultima lună, care de emoții era să nască pe Pajiștea de Fix. 

Mirela Retegan promite să facă un obicei din aceste întâlniri și speră ca grupul să ajungă la un milion de membrii până anul viitor. 


Galerie Foto

  • Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan
  • Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan
  • Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan
  • Aniversarea unui an de FIX, un eveniment marca Mirela Retegan

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus