Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ce ținută va purta Prințul Louis la botez?

0
Ce ținută va purta Prințul Louis la botez?
Cel de-al treilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al ducesei Catherine de Cambridge, care va fi botezat pe 9 iulie, va purta în timpul ceremoniei o ţinută simbol pentru familia regală.

Potrivit closermag.fr, Prinţul Louis va fi botezat pe 9 iulie, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, potrivit unui anunţ făcut pe 20 iunie, pe contul oficial de Twitter, de palatul Kensington, reşedinţa oficială a familiei acestuia.

Pentru ceremonia religioasă, părinţii prinţului au ales să perpetueze o tradiţie foarte dragă familiei regale britanice. Astfel, Prinţul Louis va purta aceeaşi ţinută cu care au fost îmbrăcaţi fraţii săi, prinţul George şi prinţesa Charlotte, când au fost botezaţi.




Este vorba despre o replică a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prinţesa Victoria, din 1841, devenită între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale.

Prea fragilă pentru a mai fi îmbrăcată în prezent, istorica piesă este conservată în arhivele familiei, dar, din 2008, o replică a acesteia, realizată integral manual, este disponibilă pentru noii moştenitori. Tânărul Louis va purta această rochie din dantelă şi satin pe 9 iulie.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles.

Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, anunţa, câteva zile mai târziu, biroul de presă al palatului Kensington, pe contul oficial de Twitter.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles. Unchiul lor, prinţul Harry, care s-a căsătorit, pe 19 mai, cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus